9 haarkleuren in 9 dagen met de nieuwe Style Color van KMS

Deel dit bericht!

SPONTAAN. ILLUSTRATIEF. CREATIEF.

Ben jij altijd opzoek naar nieuwe manieren om je stijl te accentueren? Vandaag iets nieuws, morgen iets anders. Zonder daar lang aan vast te zitten. Je stijl eenvoudig kunnen veranderen afhankelijk van de gelegenheid en stemming, met haarkleur als ultieme stijlaccessoire. Met de nieuwe KMS Style Color is dit allemaal mogelijk!

 

“IT’S COLOR SUPPORTING THE HAIR CUT AND NOT THE OTHER WAY AROUND.”

Lori Panarello

 

Geïnspireerd op de trend van stedelijke kunst creëerde KMS hun nieuwe campagne, waarbij ze de nieuwe KMS Stylecolor gebruikten – de eerste tijdelijke kleurspray van KMS. Door deze uitwasbare haarkleur krijg je de kans op ieder gewenst moment van haarkleur te veranderen, net als je van kleding wisselt.

Ga je voor een nieuwe kantoor look? Kies dan een stijltint. Voor een avondje uit kies je een modieuze tint. De Style Color van KMS geeft je deze kans. Alle 9 Style Color tinten werken op iedere haarkleur, donker of licht. Je kunt er je hele haar mee inkleuren, specifieke delen zoals uitgroei óf je kunt er gewoon eens lekker gek mee doen en stippen in je haar spuiten! Uiteraard is het uiteindelijke resultaat wel afhankelijk van je oorspronkelijke haarkleur. Eenvoudig aan te brengen, eenvoudig te verwijderen en gaat er niet onverwachts uit – voor ongelimiteerde mogelijkheden voor persoonlijke expressie.

 

Waarom werkt het?

Dit product bevat een uniek polymeercomplex met een mix van pigmenten dat zich gelijkmatig aan je haaroppervlak hecht. Daarnaast vormt het een flexibel en ultradun laagje voor een beweegbare afwerking. Je haar blijft tastbaar en makkelijk te stylen. Bovendien ontstaat er een waterafstotend oppervlak, zodat je geen kleur verliest bij regen of transpiratie. Ofwel, dit product is waterproof, pillow-friendly en ideaal voor de actieve levensstijl!

 

Voordelen van KMS Style Color op een rijtje:

 • Geen blije carnaval kleuren, maar gewoon échte kleuren!
 • Lichte holdfactor voor extra fixatie.
 • Geeft geen kleur af bij regen of als je zweet.
 • Je kussen blijft dus schoon.
 • Unisex, dus voor mannen en vrouwen.
 • Makkelijk aan te brengen en uit te wassen met shampoo!
 • Intuïtief & makkelijk in gebruik.
 • Hold- en vochtbestendigheid tot wel 72 uur!
 • Werkt perfect met hittestylers.
 • Creëert een flexibele, ultradunne film voor een soepele finish en gelijkmatige resultaten op alle haarkleuren.

 

Hoe te gebruiken?

 1. Schud de flacon 6-10 keer voor het sprayen – dit zorgt voor een gelijkmatige applicatie. Spray circa 15 cm vanaf het hoofd op droog haar.
 2. Voor het beste resultaat: spray STYLECOLOR meerdere keren kort in een vegende beweging in plaats van één keer lang en direct.
 3. Wacht tot het droog is en borstel het vervolgens door. Hoe meer je gebruikt, hoe groter de intensiteit.

Klik hier om direct te bestellen!  

TIP: Gebruik voor het beste resultaat de juiste producten voor- en achteraf. Denk aan producten als Shaping Blow Dry, Hot Flex Spray en Color Vitality Shampoo.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *