De juiste verzorging voor blonderen!

Deel dit bericht!

In het algemeen weten veel mensen dat blonderen niet het beste is voor je haar. Beter gezegd, best wel slecht. Je haar wordt droog, breekt af en het pigment is uit je haar gehaald door chemische producten. Wil je dat je blondeer schade goed wordt hersteld? Weer een stralende look en langdurig gezond haar? Lees dan snel verder!

Hoe schadelijk is blonderen nou echt?

Doordat je pigment uit je haar haalt, is de kans aanwezig dat je haar enorm droog wordt. Blonderen is één van de schadelijkste dingen die je je haren aan kunt doen. Slechte verzorging maakt het vooral niet beter. Het verandert de interne haarstructuur en de ph-waarde van het haar. Haarschubben blijven openstaan en wordt daardoor kwetsbaar.

Daarom is het super belangrijk om je haar niet te vaak te blonderen en genoeg kappersbezoekjes in je agenda zet. En natuurlijk de juiste verzorging!

Keune Care Blonde Savior

Keune is een aantal jaren gewerkt aan deze lijn, namde ‘Blonde Savior’ producten! Deze producten zijn speciaal (wetenschappelijk) ontwikkelt om geblondeerd haar goed te verzorgen. De Blonde Savior producten repareren het haar van binnenuit. Alle schade die veroorzaakt is door het blonderen, worden door deze lijn geminimaliseerd. Daarom bevatten deze producten alleen essentiele ingredienten. 

Zo bevatten de producten glycolzuur, wat belangrijk is voor de hydratatie van het haar. Creatine versterkt en herstelt de bindingen na het bleken, wat zorgt voor sterker en gezonder haar.

Shampoo

De sulfaatvrije shampoo zorgt voor optimale reiniging, verwijderd onzuiverheden en geeft de haren een extra laagje ter bescherming tegen het kammen.

Mask 

Dit is een intensief haarmasker om gevoelig, ontkleurd en beschadigd haar te helpen herstellen. Zorgt voor gezond en gehydrateerd haar in combinatie met de andere producten.

Leave-In Treatment

De Leave-In Treatment is een voedende crème die het haar herstelt en versterkt. Dit niet alleen, het zorgt voor een laagje wat 230 graden aan kan en de wrijving door kammen en borstelen.

Door deze 3 producten met elkaar te gebruiken, dus de shampoo, het masker en de leave-in creme, herstel je blondeer schade met 64%. Wij bieden deze nieuwe Keune Blonde Savior lijn aan op www.petrashaarwereld.nl. Neem snel een kijkje!

Heb je vragen of twijfel je ergens over? 
Onze professionele klantenservice van Haarwereld staat voor je klaar. Je kunt ze vrijblijvend bereiken via klantenservice@haarwereld.nl of via 0529-480503. Ook als je vragen hebt over een ander product of merk, kun je natuurlijk bij onze klantenservice terecht.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *