Back to school; stop dit in je tas!

Deel dit bericht!

De wekker gaat om 7:30. Snel je bed uit, onder de douche, tandenpoetsen en je haar fatsoeneren. Daar ga je dan: Back to school! Het is weer even schakelen maar je wil natuurlijk goed voor de dag komen op deze spannende dag. Dat snappen wij en daarom hebben wij speciaal voor jou onze favoriete pocket size haarproducten op een rijtje gezet. Deze kan je gemakkelijk in je schooltas proppen. Zo zit jouw haar de hele dag goed!

 

The Original Tangle Teezer


Het kan natuurlijk gebeuren dat je zo in tijdnood zit dat je vergeet je haar te borstelen. Maar don’t worry! Zorg dat je altijd The Orginal Tangle Teezer in je tas hebt zitten. De Tangle Teezer zorgt namelijk voor een pijnloze ontklitting en geeft daarnaast een heerlijke ontspannende hoofdmassage. Perfecte start van jouw dag, toch?

 

Keune Blend Refreshing Spray/ Dry shampoo


Even geen zin of tijd om te douchen? Dan is De Keune Blend refreshing spray een absolute must have in jouw tas! Je verfrist de haaraanzet heel gemakkelijk met deze ideale refreshing spray. Hup, kleren aan, droogshampoo in je haar en naar school!

 

 

Invisibobble true black

Als je in opperste concentratie zit en je geen behoefte hebt aan lange lokken voor je gezicht; steek ze op met de invisibobble! Beschadiging van het haar wordt door de Invisibobble voorkomen doordat er geen metalen verbindingstukje aan zit. En je haalt niet alleen een fantastisch haarelastiek in huis, het staat tevens leuks als armband. Helemaal hip naar school dus!

 

Calmare Styling Boost Extreme Volume Powder


Aan het einde van de dag kan je wel een boost gebruiken. Niet alleen je concentratieboog is al een tijdje afgezakt, ook de volume in jouw haar is niet meer wat het geweest is. Schud dan een paar kleine beetjes van dit volume poeder in jouw haar. Zo zorg je voor een volume boost en dat geeft je net dat beetje energie wat je nodig hebt om de dag door te komen. Het einde is in zicht!

 

 

Loreal Serie Expert Abs Rep Lipidium Masker

L'oreal masker
Eindelijk thuis! Lange dag, veel indrukken en dat kost een hoop energie. Geef jezelf en je haar een goede verzorging en even de rust die het verdient met het L’oreal Serie Expert Absolut Repair Lipidium Masker. Dit masker herstelt jouw haren van binnenuit. De toevoeging van Phyto-keratine en Ceramiden zorgen ervoor dat de structuur van het haar en de schubbenlaag herstelt worden. Tevens krijgt het haar meer kracht. Daarnaast zorgt Melkzuur voor herstel van de beschadigde delen in de vezellaag. Dankzij dit haarmasker krijg jij heerlijk zacht haar en zal jouw haar er
weer fantastisch uitzien. Zo ben je weer helemaal opgeladen voor de volgende dag!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *