Bad Hair Day? No way.

Deel dit bericht!

Een bad hair day (BHD): 9 op de 10 vrouwen (en mannen) krijgen daar eens in de zoveel tijd mee te maken. Je haar gaat alle kanten op staan, behalve de goede.. Herken je dat? bad hair day

Je lokken willen totaal niet zitten zoals jij het wilt en het lijkt wel alsof niets helpt om je haar in model te krijgen. Wat kun jij nou eigenlijk doen aan een bad hair day?

Wanneer doet een bad hair day zich voor?

Vaak zit je haar wel goed als je je haar dezelfde dag wast en direct gaat föhnen. Maar wat als je je haar nu ‘s avonds wast, niet föhnt en met vochtig haar in bed stapt?

Oeps, dat lijken een paar ingrediënten voor een bad hair day. Gevolg? Je haar staat alle kanten op, heeft misschien wel vreemde bobbels en vormen en de puntjes zien er rommelig uit. What to do als je ‘s morgens geen tijd meer hebt om je haren nat te maken en te föhnen?

Zó verberg jij je BHD

Messy bun

Wat dacht je van een rommelig, maar leuk knotje op je hoofd? De zogenaamde messy bun is helemaal in en verbergt hetgeen wat totaal niet wil zitten (lees: je eigenwijze haar). bad hair day messy bun

Kies dan niet voor een te strakke knot, maar trek ‘m een beetje uit elkaar. Dan lijkt het iets rommeliger, maar dat mag!

Losse vlecht

Een subtiele vlecht die je een beetje los trekt is ook een goede oplossing! Leg de vlecht op 1 schouder (schuine vlecht) en trek een paar plukjes voorzichtig los.

Of je voor een visgraatvlecht of gewone vlecht gaat; dat maakt niet uit. Maar let op: heb je kort haar, dan is dit helaas geen trucje om je bad hair day te verbergen.. Pst, maar ook voor jou is er iets!

Kort haar

Natuurlijk hebben wij ook voor jou een oplossing! Maak je haar een beetje nat en probeer het dan in model te föhnen. Vergeet niet om er versteviging bij in te doen.bad hair day haren wassen

Door een mousse te gebruiken, creëer je extra stevigheid, zodat jouw eigenwijze haar beter en langer blijft zitten zoals jij het wilt.

Heb je ‘s ochtends wel tijd over? Tja, dan zouden wij zeggen: stap lekker onder de douche en was je haar.. Of maak het helemaal nat met de sproeikop van de douche.. Even lekker föhnen, et voila: zeg die bad hair day maar gedag.

Of je de enige bent met een BHD op z’n tijd? Echt niet dus! Maar gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om je kapsel in ere te herstellen. Wat is jouw oplossing bij een Bad Hair Day? X

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *