Beautyblender: the egg!

Deel dit bericht!

De Beautyblender is een echte topper als het gaat om onze nieuwe binnenkomers. Maar, wat is het? Hét make-up sponsje waarmee jij je foundation flawless aanbrengt. beautyblender the original

Het inmiddels wereldbekende eivormige sponsje is zacht, flexibel en vormt zich moeiteloos naar jouw gezichtsvormen. Maar wist je dat je met de beautyblender niet alleen foundation mee aan kunt brengen?

Verschillende beautyblenders

Omdat we vaak de vraag krijgen welk sponsje nou het best voor welke make-up leent, kunnen we natuurlijk niet achterblijven met informatie. First things first, welke sponsjes zijn er dan?

Natuurlijk kennen we allemaal de roze (!) Beautyblender The Original. Maar, er zijn nóg drie blenders. De Beautyblender Pro, de Pure en de Micro Mini.

Beautyblender The Original

The egg, het magische ei, de roze make-up spons, you name it! De allereerste wonderspons kun je het best gebruiken voor foundation, BB- en CC-cream, (crème)poeder en crème blush. Maar, waar gebruik je de rest dan eigenlijk voor?

Beautyblbeautyblender pro zwartender Pro

De Pro staat beter bekend om zijn diepzwarte kleur die na gebruik niet meer zwart hoort te zijn 😉 Met de Pro brengt je ontzettend smooth je favoriete bronzer of bruiningscrème aan.

Beautyblender Pure

Kun jij niet zonder een primer, schuimende gezichtsreiniger of oogcrème? Dan schaf jij zonder na te denken de Pure aan. Dit is dus eigenlijk het verzorgende beautyblender sponsje voor en na het aanbrengen van je make-up!

Micro Mini

En ook deze zit in ons assortiment! De mini’s zou je alleen al aanschaffen, omdat ze er zo leuk uitzien. Maar: beautyblender micro minize zijn mega functioneel. Echte helden als je concealer of highlighter aan wilt brengen. En wat dacht je van het wegstippen van kleine plekjes of contouring? Dan laat de Micro Mini je écht niet in de steek.

Hoe gebruik jij de beautyblender?

Tja, hoe gebruik je de veelbelovende beauty egg eigenlijk? Droog of toch nat? Nou, daar kunnen we heel kort over zijn. Zowel vochtig als nat te gebruiken!

Maar wil je het allermooiste resultaat zonder strepen en vegen? Dan ga je voor licht vochtig. Het lijkt na het aanbrengen van je make-up net of je huid heel natuurlijk is geairbrushed.

Je maakt het sponsje voor gebruik dus vochtig en je knijpt ‘m voorzichtig uit. Dan breng je de make-up aan óf op het ei óf op je huid. Kies ervoor wat jij prettig vindt werken.

De ronde onderkant van de spons gebruik je voor de grotere oppervlakken van je gezicht. Het puntje van de beautyblender? Die functioneert per-fect voor alle lastig te bereiken huid zoals de zijkant van je neus of de binnenkant van je ogen.

Solid Cleanbeautyblender solid cleanserser

Zorg er wel voor dat je het sponsje goed schoon houdt! Goede hygiëne zorgt er écht voor dat ‘ie langer meegaat. Je reinigt het sponsje met de speciale Solid Cleanser, waarna je hem goed droogt. Zo gaat ie nóg langer mee.

Ladies, hoewel wij geloven dat schoonheid absoluut van binnen zit, wordt je met de beautyblender nóg mooier dan je al bent. Wat vind jij van de beautyblender? Give it a try!

Waar wacht jij nog op? Check ons gehele ‘egg’-assortiment! Inclusief actieverpakkingen en een eye-liner tool (!).

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *