Check hier de drie populairste mannenkapsels van 2020!

Deel dit bericht!

Naast alle blogs over het kleuren, de musthave producten voor gekleurd haar en de mooiste looks voor vrouwen zijn wij er natuurlijk ook voor de mannen. Het bepalen en in model brengen van je kapsel kan soms best moeilijk zijn. Daarom gaan we in deze blog in op de meest trendy mannenkapsels en een aantal Tips and Tricks om het in model te krijgen.

Fade Cut

De fade cut is al een poosje zeer geliefd bij de mannen, maar komt de laatste jaren alleen maar meer op. Misschien ben je er al bekend mee of heb je er wel eens één gespot. De fade cut is een opgeschoren kapsel, met korte zijkanten die overlopen (faden) in een langere bovenkant. Dit kan heel subtiel gebeuren of juist wat nonchalanter.

Man Bun

De man bun. Dit kapsel had even de tijd nodig, maar is tegenwoordig niet meer weg te denken. Veel grote bekendheden hebben dit kapsel al wel gehad en dat is ook niet zo gek. Als je gezegend bent met zulke lange lokken dan staat deze haircut je gegarandeerd. In combinatie met een baardje rock je deze look helemaal.

Nonchalant

Deze look ziet eruit alsof je er erg je best voor hebt gedaan, maar schijn bedriegt. Het opgeschoren haar aan de zijkant maakt de look clean, waardoor het rommelige aan de bovenkant van het haar niet storend, maar juist lekker nonchy is.

Nu we de drie meest geliefde mannenlooks van deze tijd hebben gehad is het tijd voor wat tips! Deze looks krijg je namelijk niet zomaar.

Je föhnt niet

We hebben het allemaal wel eens gehoord: föhnen is niet voor mannen. Wij zijn het daar uiteraard niet mee eens. Föhnen is een ideaal hulpmiddel om jouw kapsel te prestylen en om het haarproduct op droog haar aan te brengen. Precies zoals de kapper het doet.

Je brengt haarproduct verkeerd aan

Het aanbrengen van het haarproduct is misschien nog wel belangrijker dan het droog föhnen van je haar. Hierbij is het belangrijk welk product je aanbrengt en hoe je dit doet. Het aanbrengen van een haarpommade doe je namelijk anders dan het aanbrengen van een wax of clay. Wil jij het verschil weten? Lees dan ook eens onze blog over het aanbrengen van haarpommade.

Veel mannen zijn geneigd om 80% van het product aan de voor- of bovenkant van hun kapsel aan te brengen. Hierdoor zakt je haar snel in en ziet het er al gauw slap en levenloos uit. Probeer het dus gelijkmatig te verdelen voor een evenwichtiger en natuurlijkere uitstraling.

Je verstevigt je kapsel niet met haarspray

Heb jij je haar netjes geföhnd en het product zorgvuldig aangebracht? Vergeet dan niet om gebruik te maken van een goede spray. De spray zorgt ervoor dat het door jouw aangebrachte haarmodel rotsvast blijft zitten en de hardste windvlagen weerstaat. Het is immers zonde als je een halfuur voor de spiegel staat en uiteindelijk met een Einstein kapsel aankomt om plaats van bestemming.

Heb jij vragen over welke producten geschikt zijn voor jou? Of wil je weten welke type kapsel bij jou past? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze professionele klantenservice is te bereiken via klantenservice@haarwereld.nl of 0529-480503.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *