Cool Blonde: dé trend van nu

Deel dit bericht!

Cool Blonde: hoe cool ben jij?

Cool Blonde? Dat klinkt je vast bekend in de oren. Hoewel het een trend is die al een paar jaar stiekem overal tussendoor sluipt, kunnen we er nu echt niet meer onderuit. Cool is the new hot!

Een mega trend als je het aan ons vraagt. IJzig blond met een mooie glans. Durf jij het cool blondeaan of ben jij al trots bezitter van deze haarmode? Enneh, het is écht iets anders grijs hoor! 😉

Wát is de Cool Blonde trend precies?

Met Cool Blonde bedoelen wij koele nuances: dus geen koperachtige tinten blond of gele highlights. Icy blond, as blond, koud blond, cool blonde: you name it.

En je hoeft echt niet blond van jezelf te zijn om de Cool Blonde trend uit te proberen. Er zijn namelijk vier niveaus van technieken die je kunt toepassen bij deze haartrend. Oók als je van nature donkerder bent. You’ll love it!

Cool is the new hot

Welke vier blondtechnieken wij bedoelen? Dat gaan we je haarfijn uitleggen. Goldwell Nederland onderscheidt de soft shading, de deep shading, de multi shading en de natural shading. Let op, want wij leggen het uit.

Soft shading

Cool blonde soft shadcool blonde soft shadinging is vrij subtiel en zorgt voor een onschuldige blonde look. Je haren zien er hierdoor mild geverfd uit zonder gele tinten. Een zachte look met subtiele schaduwen. Waar je aan kunt denken? Een silver look op blond haar.

Multi shading

Jij gaat voor de Cool blonde multi shading als je houdt van softe nuances en diepe schaduwen. Een gave, matte finish voor een elegant resultaat. We love it.

Natural shading

Wij zijn er weg van: natuurlijke nuances die je een natuurlijke, sexy look geven. Lekker nonchalant door verschillende blondkleuren en nuances. Keep it cool, cool blonde.

Deep shadingcool blonde deep shading

Bij de deep shading worden er koele tinten aangebracht op een donkere ondergrond. Highlights op donker haar bijvoorbeeld. Wij noemen de cool blonde look in dit geval blond bruin. Een sexy gebronsde look creëren? Dan is deep shading aan te raden!

Wil jij advies over wat jou het best staat? Wij adviseren jou graag vrijblijvend. Mail, bel of chat met ons en wij staat je graag te woord.

Stay cool: hoe behoud jij je Cool blonde kleurtje?

Heb jij je haar geverfd en ben je helemaal blij met je gave icy look? Dan is het belangrijk om de koele tonen in je haar ook cool te houden. Een paar wasbeurten lijkt je haarkleur soms alweer te vergelen, maar dat gaan we tegenhouden!

Cool blond zal blond blijven als je de Goldwell Dualsenses Blondes + Highlights Anti Brassiness Shampoo en Conditioner gebruikt. Het voorkomt het geeleffect en het kleurverlies wordt tot een minimum beperkt. Heb je al een klein beetje een gele gloed? Dan wordt dit moeiteloos geneutraliseerd.

Colorance express toning: in 5 minuten een cool blonde kapsel

Wie zijn wij als we de Cool blonde trend zelf nog niet geprobeerd hebben? Carmen volgt momenteel een training aan de Goldwell/KMS Academy in Apeldoorn tot master colorist. Vorige week heeft zij de nieuwe Colorance Express toning nuances geprobeerd bij Paula.

express toning 10 icy cool blonde

Niet bekend mee? Dit is een demi-permanente haarkleuring voor een frisse, levendige en intensieve kleur. Demi-permanent lijkt op semi-permanent, maar demi-permanent betekent dat de kleur aanzienlijk langer blijft zitten.

Express toning 10 icy

Van nature heeft Paula donkerblond haar, maar ze heeft wel highlights. Samen hebben we gekozen voor de express toning 10 icy voor een heerlijk koele gloed. Geen grijs, maar wel ijzig koud. En ladies, geloof het of niet: slechts 5 (!) minuten inwerktijd!

Hoe Paula haar kleur behoudt?

‘Ik ben groot fan van de Keune Silver Reflex shampoo. De kleur licht echt meer op als ik de shampoo gebruik. Er wordt vaak aan me gevraagd of ik m’n haar weer heb geverfd, maar alles te danken aan de shampoo!’

Wil jij ook zo’n gave look of je klanten voorzien van een trendy kapsel? Kom eens bij ons langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Of bestel de Goldwell Colorance producten gewoon online in onze shop!

Keep it cool met Cool Blonde.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *