De beste haarstijlen voor mannen 2023!

Deel dit bericht!

Oei! Jij weet niet zo goed wat je met je haar moet doen? Weet je niet welke haarstijl je wilt? Of hoe je dit moet stylen? Er zijn veel verschillende opties voor mannen, afhankelijk van de textuur, lengte en persoonlijke stijlvoorkeur. Hieronder hebben wij een een aantal haarstijlen verzameld die voorlopig nog wel een trend zijn!

Klassieke taper fade

De klassieke taper fade is een veelzijdige haarstijl die geschikt is voor bijna elke man. Het begint met kort haar aan de zijkanten en achterkant van het hoofd en loopt geleidelijk over in lange haar bovenop. De taper fade kan worden aangepast aan verschillende haarlengtes en -texturen. Maar ook kan dit met verschillende scheerlengtes worden gestyled. Het zorgt voor een nette en professionele uitstraling.

Textured crop

De textuur korte haarstijl voor mannen is in opkomst en is een populaire keuze voor veel mannen. Het gaat om kort haar aan de zijkanten en achterkant van het hoofd, en langer haar bovenop. Het haar wordt gestyled met textuur om een ​​ruig en casual effect te creëren. Dit is een ideale stijl voor mannen met dik haar, omdat het helpt om het haar lichter en gemakkelijker te stylen te maken.

Pompadour

De pompadour is een van de meest iconische haarstijlen voor mannen en blijft populair. Bij deze stijl gaat het vooral om kort haar aan de zijkanten en achterkant van het hoofd en langer haar bovenop, dat wordt opgestoken en naar achteren gestyled. De pompadour kan in verschillende stijlen worden gedragen, van een subtiele look tot een dramatische, rock ‘n’ roll-stijl.

Buzz cut

De buzz cut is een populaire keuze voor mannen die een eenvoudige haarstijl willen. Deze stijl kost je namelijk weinig tijd. Het gaat om kort, gelijkmatig haar dat over het hele hoofd is geschoren. Dit is een ideale stijl voor mannen met dunner wordend haar, omdat het helpt om het haar er voller en dikker uit te laten zien.

Man bun

De man bun is een geweldige optie voor mannen met langer haar. Het gaat om het opsteken van het haar in een knot op de kruin van het hoofd. Dit is een casual, trendy stijl die populair is bij mannen van alle leeftijden. Het is een ideale stijl voor mannen die hun haar uit hun gezicht willen houden tijdens het sporten of werken.

Verwachtingen van de komende haartrends voor mannen!

Textuur en beweging zullen een belangrijke rol blijven spelen in de mannen haarmode. Er is al een toename van haarstijlen met textuur, zoals de “textured crop“, en dit zal naar verwachting blijven toenemen in populariteit. Mannen zullen blijven zoeken naar manieren om textuur en beweging in hun haar te creëren, zoals het gebruik van zeezout sprays en textuur pasta’s. Zo hebben wij in ons assortiment de 18.21 Man Made Paste (59ml.). Dit product is perfect geschikt om het haar vorm te geven en tegelijkertijd te verzorgen! Of neem de KMS Hair Molding Paste (100 of 150ml.). Deze pastes geven het haar definitie. 

Mannen experimenteren steeds meer met haarkleuren. Er worden steeds meer opties aangeboden. De populairste haarkleuren voor mannen zijn momenteel blond, bruin en zwart. Maar er wordt verwacht dat er steeds meer kleuren een trend worden. Zoals rood, paars en blauw.

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Heb je vragen of twijfel je ergens over? 
Onze professionele klantenservice van Haarwereld staat voor je klaar. Je kunt ze vrijblijvend bereiken via klantenservice@haarwereld.nl of via 0529-480503. Bekijk onze andere haartips, te lezen in onze blogs, en check de laatste trends!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *