De haartrends van het najaar 2022!

Deel dit bericht!

Na de heerlijke warme zomer, waarin je jouw lange lokken waarschijnlijk vaak vast heb gezet, is het nu tijd om de haartrends van het najaar 2022 te delen. Ben je op zoek naar een opfrisser om het najaar goed in te gaan? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen! Maak snel een afspraak bij jouw kapper en laat je verrassen door onze haartrends. Lees snel verder!

70’s look

Je ziet wel vaker dat er trends vanuit vroeger nu weer in komen. Deze haartrend heeft dat ook. Check deze 70’s kapsels. Met een piekerige pony en een wat nonchalante look, kom jij dit najaar zeker goed door! Al heb je steil of krullen, dit kapsel past bij alle haarsoorten.

Strakke knot (sleek bun)

Sinds een tijdje is dit helemaal hip. In onze vorige blog, waarin ik vertelde hoe je vet haar tegen kunt gaat, gaf ik ook al aan dat deze haarstijl perfect is om je vette haren te ‘verbergen’. Deze haarstijl ziet er netjes, verzorgd en strak uit. Door middel van een professionele haarlak of gel kom je al een heel eind.

De boblijn, maar dan anders!

Je hoort het woord boblijn en je knapt meteen al af. De bob heeft een upgrade gehad! Past perfect voor het najaar. Gebruik een middenscheiding en laat je plukken vooraan gelijk knippen als achter. Weet wel, steil haar ziet er dan al meteen heel stijf uit. Doordat je een aantal puntjes er tussen uitknipt, of het niet te föhnen maar laten opdrogen aan de lucht, wordt de look al wat meer speelser. Met deze haarstijl is het juist belangrijk om het speels te houden. Of door er een zachte krul in te doen. Met behulp van de ‘curtain bangs’ behoudt je dit effect.

90’s haar met laagjes

Je ziet het al vaker voorbij. Vanaf begin zomer begon dit een trend te worden. Wij noemen het 90’s haar met laagjes. De ‘curtain bangs’ ken je inmiddels al wel. Deze haarstijl staat voor volume. Door gebruik te maken van je föhn met borstel, bereik je dit resultaat. Door highlights toe te voegen krijg je wat meer diepte effect. Het ziet er verzorgd, maar toch nonchalant uit.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? 
Onze professionele klantenservice van Haarwereld staat voor je klaar. Je kunt ze vrijblijvend bereiken via klantenservice@haarwereld.nl of via 0529-480503. Bekijk onze andere haartips, te lezen in onze blogs, en check de laatste trends!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *