De vernieuwde So Pure lijn van Keune!

Deel dit bericht!

Maak kennis met So Pure: dé nieuwe navulbare haarverzorgingslijn van Keune. De lijn is vegan, diervriendelijk en milieuvriendelijk. Het assortiment is zacht voor het haar, goed voor de planeet en schittert binnenkort in je badkamer. Elke fles telt mee in de reis naar een duurzame toekomst. Doe mee met de navulbare revolutie en laten we ons haar opsteken voor een duurzame toekomst! Benieuwd naar wat het precies is? Lees snel verder, want ik leg het je graag uit!

Keune compenseert de uitstoot voor So Pure door een gecertificeerd koolstofcompensatieproject met ClimatePartner te ondersteunen. Om de resterende emissies te compenseren, ondersteunt Keune de bescherming van bossen in Colombia. Dit project is gecertificeerd volgens internationale, onafhankelijke normen die door NGO’s zijn ontwikkeld. Het project wordt jaarlijks gecontroleerd door een onafhankelijke derde partij om er zeker van te zijn dat aan de projecteisen wordt voldaan. Ten slotte moet het project een positieve sociale en ecologische impact hebben op de regio en de mensen die er wonen – volledig in overeenstemming met de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de VN.

Hoe ziet het So Pure assortiment eruit?

 • COOL
  Paarse krachtpatsers voor blond of grijs haar. Cool elimineert kopertinten en verfrist zilveren tinten. Met antioxidantrijke acaibessen om kleurvervaging tegen te gaan. Bekijk de producten.
 • RESTORE
  Bevat dé essentiële voedingstoffen voor vochtbehoevend haar. De Restore producten zijn verrijkt met cactusvijgextract en hydrateren elke lok diep van binnenuit. Bekijk de producten.
 • CLARIFY
  Grondige detox voor een brandschoon gevoel. Clarify-producten zitten boordevol granaatappel en verwijderen vuil en productresten terwijl ze de hoofdhuid zachtjes reinigen. Het beschermt ook tegen vervuiling door te voorkomen dat vuildeeltjes zich aan de haren kunnen hechten. Bekijk de producten.
 • POLISH
  De zachte aanpak zorgt ervoor dat pluizige haren worden gepolijst. Polish-producten zijn verrijkt met chiazaden en leveren het broodnodige vocht voor mooi, veerkrachtig haar. Bekijk de producten.
 • STYLING
  De styling die je gewend bent in de ‘oude’ So Pure lijn blijft nog bestaan. Ook deze kun je gewoon blijven bestellen bij Petrashaarwereld.nl. Bekijk de producten.

Hoe werkt het?

Je kunt kiezen uit een Cool, Restore, Polish of Clarify- shampoo of conditioner. De dispensers zijn verkrijgbaar in 400ml of 1000ml.

Let op: de dispensers zijn leeg als je ze koopt, dus vergeet niet de pouch met het daadwerkelijke product mee te bestellen!

1. Haal de sticker van je pouch.

Je kan de inhoud van je navulbare fles labelen met een handige sticker. Trek deze voorzichtig van de pouch.

2. Plak de sticker op de navulbare fles.

Plak de sticker op de dop van je navulbare fles zodat je in één oogopslag kan zien wat er in zit. Vul de fles aan en je kan weer heerlijk je haar verzorgen.

De 4 pijlers van de vernieuwde So Pure lijn van Keune

NAVULLEN

Koop één navulbare shampoo- of conditionerfles en stap dan over op navulbare pouches. Je gebruikt minder plastic* zonder dat je er over na hoeft te denken.

HERGEBRUIKEN

So Pure-productformules zijn gebaseerd op suikerbietenafval. Door te gebruiken wat er al is, verminderen we niet alleen afval, maar voegen we de voedende effecten van suikerbieten toe aan onze haarproducten. Over een win-win gesproken.

GECONCENTREERD

Geconcentreerde shampoos en conditioners. Minder gebruiken, meer krijgen? Met deze producten kan dat.

CO₂-NEUTRAAL

We hebben So Pure ontwikkeld vanuit de overtuiging dat elke stap in de levenscyclus telt: van productie tot formules, van transport tot verpakking. En om onze CO₂-voetafdruk te reduceren, compenseren we alle onverminderde uitstoot met een gecertificeerd koolstofcompensatieproject.

*57% minder plastic per ml op basis van zes pouches van 400 ml, vergeleken met de vroegere So Pure-flessen van 250 ml.

Natuurlijke en vegan haarproducten

De Keune So Pure lijn bestaat uit natuurlijke en vegan haarverzorging. We zijn van mening dat we goed voor de mens en de natuur moeten zorgen. Daarom hebben we volledig natuurlijke haarproducten ontwikkeld. Voel je goed en zie er goed uit. Dat is het idee.

Wat is vegan haarverzorging?

Misschien vraag je je af: wanneer zijn haarproducten vegan? Er bestaan diverse dierlijke ingrediënten die in shampoos, conditioners en haarmasker kunnen worden gebruikt. Je kunt een onderscheid maken tussen diervriendelijke ingrediënten en niet-diervriendelijke ingrediënten. Bij Keune maken we alleen gebruik van diervriendelijke ingrediënten, onder andere:

 • bijenwas (cera alba)
 • keratine
 • collageen
 • zijde
 • wolvet (lanoline)

So Pure bevat helemaal geen dierlijke producten.  

Zijn vegan haarproducten ook cruelty-free?

Een product kan pas vegan worden genoemd als het 100% diervriendelijk is. Bijvoorbeeld: een vegan haarmasker bevat geen dierlijke ingrediënten en is niet op dieren getest. Een product dat dierproefvrij is, is niet per definitie vegan. Geef je om de planeet? Dan is de So Pure lijn op je lijf geschreven. De producten van Keune worden nooit op dieren getest. Bovendien verkopen we onze producten niet in landen waar dierproeven verplicht zijn.

Sulfaatvrije shampoos

Ben je overgevoelig voor sulfaten? De So Pure shampoos zijn allemaal sulfaatvrij. De natuurlijke haarproducten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, met uitzondering van de ‘Cool’ producten. Voel je goed en zie je er goed uit. Dat is het idee!

TIP: op Petrashaarwereld kun je ook filteren (bij CARE en So Pure producten) op ingrediënten. Mocht je ergens allergisch voor zijn kun je deze filters gebruiken. Kom je er niet helemaal uit? Let us know…

Bekijk hier hoe je de navulbare verpakkingen kunt gebruiken!

Wil jij de So Pure van Keune proberen?

Bestellen kan super snel en eenvoudig! Surf snel naar onze shop en leg de producten in de winkelwagen. Je kunt bij ons afrekenen in een beveiligde omgeving en kiezen voor verschillende betaalmethodes, net wat jij wil. Wij zorgen ervoor vervolgens voor dat het pakketje zo snel mogelijk wordt verzonden. Hiervan houden we je op de hoogte per mail. Mocht je toch nog twijfelen of vragen hebben, kun je ons bereiken op klantenservice@haarwereld.nl of via 0529-480503.

Bedankt voor het lezen van deze blog! Heb je aanvullingen of tips? Laat het ons weten!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *