Dit zijn dé producten tegen uitgroei

Deel dit bericht!

Cover voor je uitgroei

Ben jij op zoek naar een snelle en makkelijke cover voor je uitgroei? Probeer dan de L’oreal Touch Up Hair Spray eens! Dit product zorgt voor een natuurlijke dekking van de uitgroei of haaruitval.

uitgroei

 

Nieuw kleurtje?

Is je haar toe aan een nieuwe kleur? Goldwell Colorance Acid is de oplossing! Professionele, zure haarkleuring voor lang houdbare en glansrijke kleuren op zeer milde wijze. Goldwell Colorance Acid Tube is beschikbaar in bijna 70 kleuren. Geschikt voor ieder haartype en elke haarstructuur. Acid Tube van Goldwell garandeert een grijsdekking tot wel 50% en is vrij van ammoniak.

 

Beschermende lotion voor jouw gekleurde lokken

Goldwell Colorance Lotion activeert en ondersteunt je gekleurde haar. De lotion is goed voor een extra lang behoud van glanzende kleurresultaten zonder dat je haar dof wordt. Integendeel, Colorance Lotion is mild, niet schadelijk en dus de perfecte ondersteuning van je haarkleur. Speciaal afgestemd op Goldwell Colorance kleuring. Kortom: de activerende, beschermende en professionele Lotion van Goldwell is de ultieme verzorging voor jouw gekleurde haar. Verkrijgbaar in 1000 ml.

Meer lezen over het wegwerken van uitgroei? Lees hier meer!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *