Deze shampoo maakt een einde aan droog haar

Deel dit bericht!

Missen jouw lokken glans en wordt het niet snel vet? Grote kans dat jij last hebt van droog haar. En dat kan best vervelend zijn, want hierdoor ontstaan onhandelbare klitten en kan jouw haar zelfs statisch worden. Daar wordt natuurlijk niemand gelukkig van. Maar vrees niet! De oplossing is dichtbij én gemakkelijk!

Droog haar

Wanneer heb je last van droog haar?

Bij droog haar is er sprake van vochttekort en een gebrek aan talgvet. Vaak merk je bij droog haar zelf al aan je lokken dat ze anders aanvoelen of er anders uitzien. Hoe langer het haar, hoe groter de kans op droge lokken. En het zal je niet verbazen, maar ook verven is een oorzaak van droog haar. Advies van onze specialisten; blijf daar niet te lang mee lopen! Want droog haar zorgt ervoor dat jouw haar afbreekt. Houd deze tekenen dus goed in de gaten:

  • Haarpunten zijn gespleten en voelen droog en ruw aan
  • Je hebt vaak last van statisch haar
  • Jouw haar is niet flexibel en breekt daardoor snel af
  • Jouw haar wordt niet snel vet
  • Vooral ‘s morgens heb je last van klitten of warrig haar
    Je hebt dof haar en mist de glans

Lees hier meer over de oorzaken van droog haar.

 

Vochtinbrengende shampoo

Maar gelukkig is daar speciaal voor iedereen met droog haar de hydraterende shampoo! Hydrateren betekent niets meer of minder dan water inbrengen. En dat droog haar vocht nodig heeft klinkt best logisch toch? Dus of je nou droog haar hebt van jezelf, het komt door het verven of door de kou of het zoute water, deze shampoo verzorgt jouw droge lokken en laat ze weer glanzen. Hieronder keuze uit verschillende hydraterende shampoo’s:

vochtinbrengen

KIS

Neem bijvoorbeeld de hydraterende shampoo van KIS. Deze zorgt voor een milde reiniging van het haar en brengt tevens vocht in. Het sluit de beschermlaag van het haar goed af en zorgt voor behoud van de kleur. Het gevolg is heerlijk zacht en handelbaar haar, waardoor je het goed in model kan brengen.

KMS Moistrepair Shampoo

Dit is een gloednieuw product en bijzonder doordat het ieder haartype kan helpen herstellen nadat er schade is toegebracht. Beschadigingen zullen na regelmatig gebruik verwijden en je haar zal er weer gezond goed uitzien! KMS gebruikt unieke ingrediënten in haar haarproducten. Vooruitstrevende technologische stoffen wordt gecombineerd met natuurlijke varianten. Zo is in de KMS aloe vanilla verwerkt.

Lanza healing moisture tamanu cream shampoo

De hydraterende shampoo van Lanza is sulfaatvrij en is hierdoor extra mild. Ook bij dagelijks gebruik zal je haar niet beschadigen Sterker nog, je haar wordt direct gehydrateerd bij gebruik. Door het weglaten van verzwarende vochtinbrengers blijft je kapsel licht en speels.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *