EliteBrush: wij testen ‘m!

Deel dit bericht!

De EliteBrush haarborstel en stijltang: volgens de trendbloggers dé beautyhit van 2016. Maar wacht even, wat is de EliteBrush precies? Deze speciale borstel is een combinatie van een stijltang en haarborstel in één! EliteBrush

Je kunt dus tegelijkertijd kammen en stijlen. Hoe ideaal is dat? Je bespaart er tijd mee en de brush is heel eenvoudig in gebruik.

Wat voor haarstijl jij ook hebt, de EliteBrush is ook geschikt en veilig voor jou.

Voordelen van de EliteBrush

  1. Instelbare temperatuur
  2. Licht en ergonomisch
  3. Tijdbesparing
  4. Automatische power-off
  5. 360-graden technologie
  6. Bescherming hoofdhuid tegen hitte

1. Instelbare temperatuur

De EliteBrush is in te stellen tussen de 80 en 230 graden. Afhankelijk van de dikte en de structuur van je haar, zet je hem warmer. Tip: begin op het minimale aantal graden en kijk gewoon wat je haar nodig heeft qua temperatuur.

2. Licht en ergonomischEliteBrush design

De borstel is erg licht en ligt heel prettig in de hand doordat deze een ergonomisch design heeft. Zelfs kapsters kunnen ‘m dus gebruiken tijdens hun werk!

3. Tijdbesparing

Wist je dat je tussen de 50-75% van de tijd kunt besparen in vergelijking met de traditionele stijltang? Dus als je naar spontane feestjes moet dames? Win-win!

4. Automatische power-off

Wij worden hier als kapsters heel erg vrolijk van. De EliteBrush schakelt zichzelf automatisch uit als je hem vergeet uit te zetten of gewoon te lang niet gebruikt. Veiligheid boven alles.

5. 360-graden technologie

Ken je dat? Ben je lekker aan het stylen, raakt je kabel in de knoop? Nou, met deze haarborstel gaat je dat niet meer gebeuren door de zogenaamde 360-graden technologie. Je kunt de borstel eindeloos ronddraaien zonder dat het snoer in de war raakt. EliteBrush stijl haar

6. Bescherming van hoofdhuid tegen hitte

Eerlijk is eerlijk; we werken met een warmteproduct en dat is niet altijd goed voor je haar of hoofdhuid.

Maar de EliteBrush heeft zachte bolletjes aan het einde van de warme pinnetjes, zodat je hoofdhuid beschermd wordt tegen de hitte.

Hittebeschermende producten

Hoewel je hoofdhuid wordt beschermd tegen de hitte, doe je er zeker verstandig aan om voor je lokken een hittebescherming te gebruiken. Waarom? Je haar breekt minder snel af na het stijlen en het zorgt voor extra stijlbehoud tot een volgende wasbeurt!

Onze aanrader? Wij vinden de KMS free shape hot flex spray een heer-lijk product.

Het resultaat

Geen twijfel over mogelijk: mooi glad en glanzend haar. En dat door te borstelen! Waarom hebben we de EliteBrush niet eerder ontdekt? We love it!

EliteBrush kopen?

Je schaft de speciale haarborstel gewoon online aan via Haarwereld.nl. Bij ons betaal je momenteel €64,95 en daar krijg je twee professionele haarklipjes bij. Verzenden doen wij bij dit bedrag helemaal gratis..

Wil jij de EliteBrush zo snel mogelijk in huis? Bestel ‘m dan via onze site vóór 21.00 uur vanavond en krijg hem morgen al binnen. Haarwereld.nl; super snelle service!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *