Festival inspiratie voor je haar!

Deel dit bericht!

Festival hier, festival daar.. Het seizoen met buitenfeestjes staat weer voor de deur en daarom vindt Haarwereld.nl dat inspiratie voor deze feestjes niet mag ontbreken.

Eigenlijk zien we al een lange tijd dat we algemeen accepteren hoe mensen eruit zien op festivals. De één nog gekker dan de ander, alles is prima.

Inspiratie voor festival proof haar!

Maar toch zien wij een paar opvallende haartrends voorbij komen, die we graag met jou delen. Wil je er volgens de laatste haarmode uitzien op je favo festival? Bekijk dan onze hairspiration! Van knotjes tot haarringen en van bohemian style tot glitters. Benieuwd? Komt ‘ie!

Haarringetjes

Festival-inspiratie

De haarringetjes zijn dit festivalseizoen niet weg te denken. ‘Pierced braids’ zijn hot. Eigenlijk zijn de ringetjes sieraden, maar dan voor je haar!

Glitters

Festival-inspiratie

Glitter, glitter en nog eens glitter. Niet alleen in je haar tussen de vlechtjes (die het altijd goed doen op festivals), maar ook op je huid! Strooi maar in het rond met je toverstaf, want de glitters zijn een absolute go op elk festival!

Bohemian style

Festival-inspiratie

Ga je in boho-style naar een lekker vrij feestje? Altijd goed! Een subtiel vlechtje of juist een flinke vlecht, een gaaf bandje in je haar en genieten maar. Los, maar wel gestyled!

Flower power

Festival-inspiratie

Of je je haren nou los wilt of liever vast.. Bloemen kun je altijd gaaf combineren met de look die bij je past. Gecombineerd met een vlecht of je haar om de bloemen heen gerold. Go for it!

Pastel

Festival inspiratie

Pastel is het nieuwe balayage voor als je met de kleurtrends mee wilt gaan. Lila, peach, babyblauw and so on. En combineer diverse pasteltinten vooral in je look. Het kan allemaal dit seizoen! Wist je dat Haarwereld.nl Color Craving voor jou in ’t assortiment heeft?

Double knots

Festival inspiratie

De dubbele knotjes zijn in. Niet weg te denken in de feestende massa of op de picknickkleedjes! Twee simpele – liefst messy – knotjes, et voila. O, en vergeet dan natuurlijk de glitters en de haarringetjes niet om je festival look he-le-maal af te maken! 😉

Have fun, ladies!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *