Geniet jij ook altijd zo intens van de was die net uit de wasmachine komt?

Deel dit bericht!

De was buiten hangen met een zacht zonnetje op je gezicht en de geur van jouw favoriete wasmiddel of wasverzachter, een heerlijk moment als je het mij vraagt. De geur van een verse was maakt mijn dag in één keer goed! Jammer dat de geur zo kort blijft hangen… Daar komt nu verandering in als het aan het bedrijf Wasgeluk ligt. Zij komen met de Wasgeluk wasparfum waarmee je een volle wastrommel dagen lang lekker laten ruiken. Geweldig! In deze blog neem ik mee door het assortiment en verklap ik mijn favoriete geuren. 

In hoor het je al bijna denken; wasverzachter bestaat toch al heel lang!? Maar geloof mij, wasparfum is heel iets anders. De wasparfum van Wasgeluk is een geconcentreerde wasparfum dat je naast je reguliere wasmiddel gebruikt. Het product bevat kleine micro-capsules die door wrijving elke keer opnieuw open gaan staan en een subtiele geur vrij laten. 

Hoe gebruik ik de Wasgeluk wasparfum? 

Dat is heel simpel! Voeg bij een was van 5-7 kilo ongeveer 10 tot 20 ml wasparfum toe. Dit doe je naast je reguliere wasmiddel en niet als vervanging van. De sterkte van de geur is natuurlijk afhankelijk van hoeveel je bij de was in doet. Ik raad je aan om hier een beetje mee te spelen. Mijn persoonlijke voorkeur is een flinke scheut :). 

Ik adviseer om geen wasverzachter meer te gebruiken. Daar kan je was namelijk vaal en vettig van worden! Wil je toch wasverzachter gebruiken? Neem dan een neutrale geur. Dan komt de geur van de wasparfum er nog beter uit. 

Uit welke geuren wasparfum kan ik kiezen?


Twijfel je al een poosje welke geur nou het best bij jou past? Ik zou zeggen; probeer en ontdek! De keuze is reuze. Ik neem je hieronder even kort mee door alle geurtjes en verklap je mijn favorieten. 

  1. Wasgeluk Wasparfum Varen 250 ml 

De frisse geur van deze plant doet je denken aan een tropisch regenwoud. Een vochtig bos met heerlijke geuren! De regeldruppels vallen op de bladeren en heerlijke aromatische geuren komen vrij. 

  1. Wasgeluk Wasparfum Katoenbloem 250 ml 

De katoenbloem is stiekem mijn favoriet. Deze verfijnde geur geeft het gevoel alsof je tussen de zachtjes blaadjes die er bestaan ligt. 

  1. Wasgeluk Wasparfum Lotusbloem 250 ml 

Deze geur roept herinneringen van verre landen op. Delicaat, verfijnd en verrijkt met amber en houttonen. 

  1. Wasgeluk Wasparfum Argan 250 ml 

Laat je meeslepen door de magie van deze unieke geur die je herinnert aan de charme en warmte van Noord Afrikaanse landen. Deze unieke geur krijg je door extracten uit de Argan amandelen. 

  1. Wasgeluk Wasparfum Witte Musk 250 ml 

Deze geur is zelfs populair bij de meeste mannen. De witte musk is al jaren een klassieker onder de geuren. 

Sinds kort zijn er ook verpakkingen beschikbaar met een inhoud van 500 ml. Dat betekent dus extra lang genieten van jouw favoriete geur! Houd onze site goed in de gaten want er komen regelmatige nieuwe geurtjes bij. Die wil je niet missen! 

Heb je vragen of twijfel je ergens over? 

Onze professionele klantenservice van Haarwereld staat voor je klaar. Je kunt ze vrijblijvend bereiken via klantenservice@haarwereld.nl of via 0529-480503. Ook als je vragen hebt over een ander product of merk, kun je natuurlijk bij onze klantenservice terecht. 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *