Haarborstel: welke borstel is geschikt?

Deel dit bericht!

Een haarborstel aanschaffen? Oef, ze zijn er in enorm veel verschillende soorten, haarborstelmaten en kleuren. Welke borstel is nou eigenlijk het meest geschikt voor welk haar?

Een goede borstel is het halve werk en daarom is een passende borstel erg belangrijk. In dit blog behandelen wij vier haarborstels, namelijk de WetBrush ontwarborstel, de Tangle Teezer, de D-Meli-Melo en de Sibel ION-X.

WetBrush Ontwarborstel

Ken jij ‘m al? De WetBrush ontwarborstel is écht een ideale haarborstel die je zowel in droog haar als in nat haar kunt gebruiken.

Hij ontwart je haar heel snel en gemakkelijk én hij doet geen pijn. Daarom is de borstel ook geschikt voor kinderen (handig als je ook veel kinderen knipt). Hoe dat kan? De haarborstel heeft flexibele pinnetjes met een zacht bolletje op elke pin.

Krullend haar, stijl, golvende, dik, dun, lang of kort: met de WetBrush Ontwarborstel heb je echt plezier in het borstelen van je haar. Mannen, vrouwen, kids: aan te raden voor iedereen. Veel van onze kapsters in de salon gebruiken ‘m ook en willen niet meer terug naar hun oude borstel.. TIP!

Tangle Teezehaarborstel tangle teezerr

Ha, deze is ook een topper. De Tangle Teezer wordt vaak vergeleken met een paardenborstel of wonderborstel. Deze haarborstel ontklit pijnloos en voelt echt zacht aan op je hoofdhuid.

De borstel kan gewoon op de hoofdhuid gebruikt worden en geeft het gevoel van een lichte hoofdmassage door de fijne, buigbare pinnetjes.

Heb jij haarextensions? Niet meer verder zoeken naar een andere borstel dan, want met de Tangle Teezer dans je ermee door je haren. Een echte must have voor jou én voor dames met krullen of zelfs kroes haar.

Wist je dat het dagelijks borstelen van je haar je look verfrist? Probeer ook eens een stylingproduct in de borstel aan te brengen om vervolgens je kapsel te stylen.

D-Meli-Melo haarborstel

Het klinkt als onze Hollandse schoonheid Fatima Moreira de Melo en tja, zo mooi worden je lokken ook als je hier mee kamt 😉 Ook deze borstel is te gebruiken op zowel droog, vochtig als nat haar.

Knopen of klitten zijn binnen no-time verwijderd en zélfs je onderste lagen neemt deze borstel zonder moeite mee. Dit komt doordat de lengtes van de pinnetjes verschillen. haarborstel D-Meli-Melo

In vergelijking met de WetBrush is het handvat van de Meli-Melo iets korter, maar hij ligt echt fijn en stevig in de hand. Toppertje van een haarborstel!

Sibel ION-X

De ION-X kent twee soorten borstels. De ene borstel heeft varkensharen tussen de pennetjes en de andere haarborstel is zonder varkenshaar. Het verschil? De varkensharen geven je haar een gepolijste glans.

Door de grootte van de borstels kun je heel gemakkelijk en snel je haar kammen. Een groot oppervlak is dus geen probleem. Heb je extensions, dan raden wij de borstel zonder varkenshaar in ieder geval niet aan.

Deze haarborstel is het meest geschikt!

Leuk en aardig, maar wat is nou het verschil in borstels en welke is het meest geschikt voor jouw haar? In principe kun je alle borstels gebruiken voor elke haarsoort.

Pinnetjes

Het verschil in de borstels zit hem in de pinnetjes. Doordat de Tangle Teezer verschillende lengtes pinnetjes heeft, glijdt de borstel heel fijn door het haar. Geheel pijnloos haal je ook de onderste haren uit de knoop zonder druk te hoeven zetten.

Extensions

De Tangle Teezer is een echte must have voor als je extensions hebt. Zijn je haren vastgezet met een klemmetje? Geen probleem, want de borstel glijdt heel soepel door je lokken..

De WetBrush leent zich ook perfect voor extensions. Tip: gebruik deze borstel dan wel als je extensions nat zijn. Verder kun je echt alle borstels gebruiken voor jouw haartype. haarborstel WetBrush

Ohja, tip: borstel je haren altijd van onderen naar boven. Anders verplaats je de knopen naar beneden. En hoe verder naar beneden, hoe vaster de knoop! Klaar? Borstelen maar!

Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *