In the Spotlight: Haarolie

Deel dit bericht!

Er zijn zoveel verschillende soorten haar: krullend, stijl, dun, dik, pluizend of droog haar. Iedere soort verdient een eigen haarverzorging. Natuurlijk wil je het beste uit jouw haar halen en ervoor zorgen dat jouw haarbos er op haar mooist uitziet. Belangrijk is de juiste te verzorgen! Maar er zijn zoveel haarproducten en er is zoveel keus. Wij snappen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom zetten wij elke week een haarproduct ‘In the Spotlight’. Deze week: Haarolie. 

Spotlight

Droog en beschadigd haar

Door allerlei invloeden kan haar droog en beschadigd raken. De krultang, stijltang, haarlak en mousse die we gebruiken doen het haar niet altijd even goed. Maar is er nou ook echt iets te doen tegen droog en beschadigd haar? Het antwoord hierop: ja, met haarolie! Het zorgt ervoor dat je haar weer mooi glanzend en zacht wordt. Neem bijvoorbeeld de haarolie van Calmare: deze kun je gebruiken bij ieder haartype: krullend, steil, lang of kort. Je brengt het gewoon aan op vochtig of droog haar en ziet direct dat je haar weer helemaal gevoed is. Haar dat zacht en glanzend is en niet meer pluist: dat wil jij toch ook? Vaak gebruik je haarolie bij droog of pluizend haar. Je hoeft maar enkele druppels per keer te gebruiken om al effect te zien. 

Beschadigd door kleuring

Heb jij je haar net gekleurd of is het door een andere behandeling beschadigd? Dan kun je het herstellen door de Lanza Keratin Healing Oil Hair Treatment te gebruiken. Deze treatment breng je aan op vochtig haar en laat je even kort intrekken. Daarna spoel je het grondig uit. Je haar wordt direct herstelt en krijgt meer volume. 

Het product helpt ook als ontklitter én het helpt bij het in model föhnen van het haar. De borstel glijdt zo heel fijn door de lokken. Daarnaast verkort de Healing Oil de droogtijd van het föhnen en wordt het haar niet zwaar. Enneh, don’t forget: check die glans.. Win-win-win-win-win dus! Breng je de Healing Oil aan op droog haar? Dan breng je de olie alleen aan in het onderste gedeelte van de lokken. Je haar blijft heel erg mooi bij elkaar, zonder dat het vet wordt of gaat plakken.

Lanza is een bekend merk in de kapperswereld met diverse productlijnen. De Keratin Healing Oil lijn is extra bijzonder door een melange met botanische oliën. De Lanza Keratin Oil Hair Treatment wordt vaak gebruikt na een chemische behandeling. Bijvoorbeeld na het kleuren van je haar. De treatment geeft je haar direct weer de nodige boost. De Lanza Keratin Healing Hair Treatment kun je aanschaffen in flacons met drie verschillende hoeveelheden. Zo is er een flacon met 100 ml, een flacon met 185 ml en een flacon met 50 ml. De hoge kwaliteit van de treatment maakt het echter mogelijk om met iedere hoeveelheid enige tijd vooruit te kunnen.

Zijdezacht en glanzend haar

De nieuwe Keune Care Line Satin Oil lijn is een nieuwe generatie haarolie voor zijdezacht en glanzend haar. De innovatieve Dual Technology verzorgt je haar van binnen en buiten voor een langdurig resultaat. Care Line Satin Oil bevat een mix van essentiële mineralen en een oliemengsel van yangu, monoi, zoete amandel, papayazaad en maracuja. Dit rijke oliemengsel heeft de eigenschap diep in het haar door te dringen. Het voedt het haar van binnen en geeft een prachtige glans. Lees snel verder en ontdek de nieuwste producten van Keune uit deze prachtige lijn.

Welk haarproduct wil jij ‘In the Spotlight’?

Heb jij vragen over een bepaald haarproduct? Laat het ons weten! We zorgen er sowieso voor dat jij antwoord krijgt van onze specialisten op jouw brandende vraag. En wie weet komt dat haarproduct ook wel een keer ‘In the Spotlight’ te staan. Dan kom je er alles over te weten.

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *