Haartrends die het gaan het maken in 2017!

Deel dit bericht!

Haartrends, elk seizoen zijn er wel weer nieuwe modellen of kleuren. En kapsters houden nou eenmaal van vernieuwing en daarom nemen wij je graag mee naar de haartrends die het 2017 helemaal zouden moeten maken. Happy New Hair!

Natuurlijk hebben we de catwalk weer goed in de gaten gehouden. Wil je weten wat voor kapsel of kleur je zou moeten nemen om met de haartrends mee te gaan? Komt ‘ie dan!

Haartrends 2017 die je niet mag missen!

Wetlook hair

We zien dat deze haartrend een beetje blijft hangen: de wet look. Al zien we een kleine verschuiving in heel erg ‘wet’ naar ‘natural wet’. Wel mag je alle kanten op qua styling van het haar: het mag strak achterover, maar het mag ook zeker messy zijn.

haartrends wetlook

The blunt

Van bob, naar lob (lange bob), naar blunt. Eigenlijk is de blunt het ideale kapsel als je van je bob af wil, maar er toch stylish verantwoord bij wil lopen.

De blunt is een volle, botte (rechte) haarlijn waar het haar een medium lengte heeft. Alles is dus op één lengte geknipt en het is nog wat langer dan de zogenaamde lob. Gek van pony’s? Ook dat kan prima bij een blunt (én de pony mag volgens de modegoden zeker weer in 2017).

haartrends blunt

Zijscheiding

Ha, deze trend is opvallend, maar leuk voor dames die eens wat anders willen, zonder dat het hele kapsel omgegooid hoeft te worden. Alhoewel, gooi je haren naar de zijkant, want de zijscheiding mag dit jaar extreem!

haartrends blunt

Lang haar

Lang haar is in. Heel lang. Geen laagjes, maar gewoon op één lijn geknipt. En het liefst met een natuurlijke wave erin. Deze haartrend is eigenlijk zó simpel. En daar worden we best blij van. Toch, dames?

haartrends lang haar

Vlechten, vlechten en nog eens vlechten

Ook de vlecht blijven we terugzien in de haartrends van de afgelopen jaren. De boxer braids zijn wel uit het plaatje verdwenen, maar voor de rest zijn er geen specifieke vlechttrends gesignaleerd.

Ha en dames? Ook wij vinden vlechten te gek en daarom komt er binnenkort een uitgebreid vlechtblog aan met how-to filmpjes! Nog even geduld dus..

haartrends vlechten

Kort met een pony of lok

Waar lang een trend is, is kort de tegenhanger, maar eveneens een trend. Het liefst zien we losjes gestylede kapsels met haar tussen de 5-15 cm. lang met een wat vierkante vorm.

We willen geen kort pittige foute kapsels zien, maar classy en stoer! Ga voor die nonchalante look en laat een gave lok of pony knippen. Succes gegarandeerd.

haartrends kort

 

Sandy blonde is dé haartrend kleur van 2017!

Natuurlijk moeten we het ook over de haarkleur van 2017 hebben. We zien een opvallende trend: sandy blonde moet het dit jaar zijn. En dat is geluk hebben, want de kans is groot dat jij al gezegend bent met een donkerblonde kleur.

haartrends-2017

Zandkleurig blond met een assige gloed is dé haartrendkleur. Maar ook koperkleurige balayage en natuurlijke roodtinten zijn een absolute go. Waar wacht jij nog op?

2 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *