Haartrends lente 2023: de mooiste halflange kapsels!

Deel dit bericht!

Yes, het is officieel lente! Om alvast in de stemming te komen: een goed kapsel kan wonderen met jou doen. We zien steeds vaker dat haarstijlen van eerder die een comeback maken. De lente beginnen met een frisse, fantastische look? Wij hebben dé haartrends van de lente voor jou op een rijtje gezet.

Curtain bangs

Deze haarstijl is je vast niet ontgaan: de curtain bangs. Vaak gezien en gestyled op tiktok en tegenwoordig helemaal een trend. Wat zijn deze ‘bekende’ curtain bangs eigenlijk? 

Curtain bangs is een type pony die in het midden van het voorhoofd begint en aan de zijkanten naar beneden valt als een soort gordijn. Het idee is dat de pony het gezicht omlijst. De ogen worden hierdoor meer geaccentueerd. Het geeft jou een frisse en speelse uitstraling! Deze stijl is geschikt voor verschillende gezichtsvormen en haartypes, omdat het aangepast kan worden aan de lengte en dikte van jouw haar.

Shaggy cuts

Ben jij opzoek naar een casual en speelse uitstraling? Heb jij dun of fijn haar? Misschien is de shaggy cut dan de haarstijl die jij moet proberen! 

Dit kapsel bestaat uit veel laagjes die het haar een warrige en nonchalante uitstraling geven. De shaggy cut kan op verschillende lengtes worden gedragen, maar wordt meestal op schouderlengte geknipt. De laagjes worden op zo’n manier geknipt dat er veel dik en dun verschil in zit. Dit ligt natuurlijk aan de wensen van de klant en het effect. Deze kapsels style je goed met textuur producten. Door textuur wordt het haar nog warriger. 

Blunt Cuts

Een klassieke, tijdloze en eenvoudige look: de blunt cut. De blunt cut ziet er vaak minimalistisch en chique uit. Dit kapsel is recht en gelijkmatig afgeknipt zonder laagjes. Door dezelfde lengte aan te houden, zorgt dat voor een scherpe en strakke afwerking.

Van lang tot kort haar, het past bij elke lengte! Ook in combinatie met verschillende pony’s, zoals de curtain bangs. Steil, golvend of krullend haar? Voor de blunt cut maakt dit allemaal niet uit.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? 

Onze professionele klantenservice van Haarwereld staat voor je klaar. Je kunt ze vrijblijvend bereiken via klantenservice@haarwereld.nl of via 0529-480503. Bekijk onze andere haartips, te lezen in onze blogs, en check de laatste trends!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *