Haartrends voor mannen

Deel dit bericht!

Tegenwoordig maakt het allemaal niks meer uit. Lang, kort, dik of dun haar, opgeschoren of een Man Bun, alles kan. Maar wat zijn nou precies de haartrends in 2022 voor mannen? Dit zijn de trends voor mannen kapsels op een rij!

De verschillende trends

Undercut

De undercut heeft veel variatie. De haren op je hoofd zijn langer en de zijkanten zijn kort. Dit kan met een middenscheiding, maar ook met een zijscheiding! 

De undercut was al vroeg in de mode. Vanaf de jaren 1910 tot ongeveer 1940 werd dit kapsel al veel gedragen. Sinds 2010 is het weer helemaal terug in de mode. De undercut is niet echt een soort kapsel of haarstijl, maar de undercut wordt altijd gecombineerd met een ander kapsel of haarstijl. Daarom heet het ook ‘cut’.

Opgeschoren kapsels

Eerst, wat is opscheren? Opscheren betekent het kort afscheren tegen de richting van de haren in. De undercut valt hier ook onder. 

Wat wel goed is om te weten, is dat je je niet druk hoeft te maken over je gezichtsvorm, aangezien het alleen om de zijkanten gaat. Opscheer kapsels zijn makkelijk te combineren en is daarom super populair. De zijkant van je haar zal flink ingekort worden. Zelf met allerlei haartypes kan dit worden gedaan! Opscheer wordt ook wel ‘overloop kapsel’ genoemd

Crew Cut

Als je voor de Crew Cut kiest, dan kies je voor een nette maar ook stoere haarstijl. Van jong tot oud, het wordt door iedereen gedragen. Het valt onder een klassieke afgewerkte stijl.

Vooral voor mannen van wie het haar bovenop al wat dunner wordt, maar toch een super frisse uitstraling heeft. Voor een nonchalante structuur door gebruik te maken van een Paste, krijg je een wat sportievere look.

French Crop

Een Franse krop is een makkelijk (kort) kapsel dat weinig tot geen aandacht nodig heeft. Deze stijl wordt steeds meer in, door zijn frisse uitstraling. Dit kapsel wordt van jong tot oud gedragen.

Man Bun/Halflang haar

Dit kapsel is al jaren populair! Dit kapsel kent wellicht veel haters, maar bij sommige mannen kan het super sexy zijn. In 2019 kwam deze haartrend al een beetje in, maar dit jaar, 2022, is het wel echt zijn hoogtepunt. Er zijn een aantal manieren hoe je halflang haar kunt stylen. Lekker los, of de Man Bun. De Man Bun (of een klein staartje) plaats je vrij hoog, waardoor de nekharen ook meegaan. Het is wel goed om af te wisselen, dus de ene dagen los en de andere dagen vast.

Maar welke producten helpen je bij de verschillende haarstijlen?

Keune Style Power Paste

De veelzijdige Pasta houdt het kapsel perfect in model. De Keune Power Paste geeft het haar meer textuur, structuur en definitie. Dit niet alleen, het geeft ook nog eens een extreem mat effect en heeft een extreme hold factor. Je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken over de houdbaarheid van jouw kapsel! De Keune Power Paste bevat een multivitamine complex, waardoor het haar super goed gevoed wordt. Het enigste wat je moet doen is de pasta een beetje verdelen tussen je handen en in je haar wrijven. Regen? Geen probleem, aangezien dit product waterresistant en sneldrogend is!

KIS Groom Gelly

Met de supersterke KIS Groom Gelly haargel blijft jouw haar de hele dag op zijn plek. Deze enorm harde haargel staat voor een superlange houdbaarheid van jouw kapsel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Deze gel geeft een prachtige glans over het hele haar. Het ziet er super verzorgd uit! Om de KIS Groom Gelly te gebruiken, moet je dit aanbrengen op handdoekdroog haar. Breng een kleine hoeveelheid tussen je handen aan en verdeel dit door je haren. 

Heb je vragen of twijfel je ergens over? 

Onze professionele klantenservice van Haarwereld staat voor je klaar. Je kunt ze vrijblijvend bereiken via klantenservice@haarwereld.nl of via 0529-480503. Ook als je vragen hebt over een ander product of merk, kun je natuurlijk bij onze klantenservice terecht. 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *