Haartrends voor mannen

Deel dit bericht!

Haartrends voor mannen! Natuurlijk, want als we de haartrends voor vrouwen bespreken, kunnen de heren niet achterblijven. We hebben shows bekeken, toonaangevende blogs en bladen bijgehouden en gaan jou nu laten zien wat dé haartrends van dit najaar zijn als het gaat om mannenkapsels. haartrends voor mannen

Wat we bij de haartrends voor vrouwen zagen, was voornamelijk dat structuur en textuur helemaal hot is. En ook voor de heren geldt deze trend: het mag allemaal lekker nonchy dit najaar!

Out-of-bed-look

Oké, niet té letterlijk nemen alsjeblieft.. Voor mannen is een ruige out-of-bed-look helemaal in. Wat overigens niet betekent dat er niet in de spiegel gekeken hoeft te worden. Het is namelijk wel de bedoeling dat er gestyled wordt, maar zo moet het niet lijken!

Het mag lekker speels, iets losser en lekker nonchalant. Wij geven je in ons blog over mannentrends van zomer 2016 uitleg over hoe en met welke producten je het best kunt stylen om deze looks te creëren!

haartrends voor mannen In het kort: was je haren en kam na het wassen de zijkant van je haar iets naar beneden/schuin naar achteren. Je langere haren kam je naar haren met een kam of met je vingers. Laat het even lekker aan de lucht drogen om volume te creëren.

Breng vervolgens een fijne paste of pomade aan die je tussen je handpalmen warmwrijft en vervolgens met je vingertoppen – goed verdeeld – aanbrengt van voren naar achteren. Wil je een natuurlijk ogende warrige look? Ga dan eens aan de slag met een zoutspray voor een beachlook!

Langere krul

Mannen met krullen: dit is jullie tijd! Het mag namelijk allemaal weer langer (en wat wilder), dus zo moeilijk kan het niet zijn.. Je mag je bos met krullen dit najaar lekker laten groeien!

Vind je het lastig om je krullen in model te brengen? Onlangs schreven we een blog speciaal voor mannen met krullen; how to style en met welke producten? Zo weet je namelijk zéker dat helemaal bij bent  dit winter als het gaat om haartrends voor mannen.haartrends voor mannen

Mannen, stylen begint natuurlijk met een kapsel dat goed in model is geknipt. Check? Stylen maar! In jouw geval zorg je ervoor dat je gaat stylen als je haar nog vochtig is. Kneed je krullen met een lekkere pomade (aanrader: de toppers van Reuzel).

Denk er in ieder geval goed aan je niet voor de meest harde uitvoering van een wax, pomade, paste of clay gaat! Het natuurlijke van je look zal niet ten goede komen.

Kies liever voor een pomade waarmee je je haar aan het eind van de dag met een beetje water zo weer opnieuw in model brengt, zoals de Deluxe Pomade van DapperDan.

Wat we dus niet willen de komende maanden, zijn kakstrakke (te gegestylede) kapsels. Kapsels mogen nonchalanter, maar wel verzorgd. En laat je krullen zien! De haartrends voor mannen van dit seizoen zijn dus zeker haalbaar voor jou.. Go for it!

haartrends-voor-mannen


Aangeraden producten voor haartrends voor mannen

Stylingsproducten out-of-bed-look

Stylingsproducten voor mannen met krullen

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *