Haarverzorging voor mannen; zo doe je dat!

Deel dit bericht!

Dunner wordend haar bij mannen; het zal je niet ontgaan zijn dat dit al op jonge leeftijd kan ontstaan. Maar niet getreurd! Goede haarverzorging voor mannen kan het snel dunner worden van het haar voorkomen. Preventief aan de slag dus! En laten wij nou precies weten hoe je jouw haar het beste kan verzorgen. Mannen, lees aandachtig verder:

Was je lokken met voedende shampoo

Het is belangrijk om de hoofdhuid goed te masseren tijdens het aanbrengen van de shampoo. Zo verzorg je niet alleen de huid maar ook de haarwortels, wat de haargroei stimuleert. Daarnaast is een veelgemaakte fout het direct uitspoelen van de shampoo, hierdoor blijft vuil op de hoofdhuid achter. Geef de shampoo dus een beetje tijd om in te trekken.

Ons advies:
Zo veel soorten en maten, wij begrijpen dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Welke shampoo kies je? Onze specialisten adviseren de Keune Man Hydrate Shampoo. Deze shampoo herstelt de vochtbalans van haar en hoofdhuid. Het haar wordt gereinigd en tevens beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dankzij ingrediënten als Bamboo en Carbo-Hydrators wordt het haar herstelt en verzorgd. Naast de eerder genoemde ingrediënten bevat deze shampoo ook Rock Crystals. Deze versterken het haar. Al met al een heerlijke shampoo die zorgt voor een fris en schoon gevoel. Het gebruik van de Keune Man Hydrate Shampoo is eenvoudig. Masseer een kleine hoeveelheid door het natte haar en spoel grondig uit. Herhaal indien nodig. 

Meer shampoos voor mannen? Haarwereld.nl heeft het! 

Sterk met de juiste conditioner

Het gebruik van shampoo is echter niet genoeg om de hoofdhuid optimaal te verzorgen. Ook het gebruik van een goede conditioner is belangrijk. Dit product zorgt ervoor dat het haar sterker en gezonder wordt. Gebruik dit product na een wasbeurt en laat het weer even intrekken. Let er op dat in zowel de shampoo als conditioner geen alcohol zit. Dit kan ervoor zorgen dat je haar uitdroogt en dat is wel het laatste wat je wilt.

Ons advies:
Onze specialisten adviseren de Keune Care Line Control Conditioner. Deze conditioner is een beschermende en voedende conditioner die afrekent met pluizig en onhandelbaar haar. Daarnaast beschermt het je haar tegen vochtigheid en verbetert het de glans. Breng aan in geshampood haar. Werk 1-3 minuten door het haar. Voeg een klein beetje water toe om de conditioner te laten schuimen. Spoel met lauw water uit en laat het vervolgens drogen.

Beschadig je hoofdhuid zo min mogelijk

Naast de dagelijkse verzorging met shampoo en conditioner is het ook van belang een goede borstel te gebruiken. Wij adviseren een borstel met brede pinnen met een afgeronde top, zoals de WetBrush ontwarborstel. De haartjes van de Wet Brush zijn zogenaamde IntelliFlex haartjes: dun, sterk én flexibel. De soft tips van de pinnetjes beschermen je huid tegen beschadigingen. Dit zorgt ervoor dat de borstel de hoofdhuid niet krast. Ook het gebruik van een föhn kan helpen bij de haarverzorging. Maar pas op; gebruik de föhn veilig! Houd een zekere afstand tussen de föhn en het haar. Het is het beste de föhn zo kort mogelijk te gebruiken en niet op de warmste stand. Lees hier meer over hoe je het beste je haar kunt föhnen of bekijk het filmpje waarin Lennard het je haarfijn uitlegt:

 

Heb je last van dunner wordend haar en wil je weten wat je dan het beste kunt doen? Lees dan hier ons blog over dunner wordend haar. Mocht je vragen of advies nodig hebben, neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *