Hoe maak ik een kapsel met zichtbare speldjes?

Deel dit bericht!

Een kapsel met zichtbare speldjes kan een stijlvolle en trendy look creëren. Door gebruik te maken van speldjes in je haar, kun je je haar op een creatieve manier stylen en tegelijkertijd een leuke toevoeging aan je outfit geven. Hieronder vind je tips over hoe je een kapsel met zichtbare speldjes kunt maken en wanneer je deze kunt dragen!

Hoe maak je zo’n kapsel?

Stap 1: Begin met schoon en droog haar. Je kunt wat stylingsproducten gebruiken om het haar wat meer textuur of volume te geven.

Stap 2: Kies het gewenste kapsel en maak het haar klaar voor styling. Kam het haar goed door en maak een scheiding.

Stap 3: Pak de speldjes die je wilt gebruiken en houd ze bij de hand.

Stap 4: Begin met het maken van het kapsel en gebruik de speldjes om het haar op zijn plaats te houden. Plaats de speldjes op zo’n manier dat ze zichtbaar zijn en bijdragen aan het uiterlijk van het kapsel.

Stap 5: Werk het kapsel af en breng wat haarlak aan om het op zijn plaats te houden.

Zorg ervoor dat de speldjes goed vastzitten zodat het kapsel niet uit elkaar valt. Gebruik speldjes die passen bij de kleur van je haar om te voorkomen dat de speldjes te veel opvallen. Daarnaast, combineer verschillende soorten speldjes voor een speels effect. En gebruik speldjes in verschillende maten om het kapsel meer textuur te geven. Let’s try!

Kapsels met zichtbare speldjes

Er zijn veel manieren om zichtbare speldjes in je kapsel te gebruiken. Hieronder vind je enkele voorbeelden:

  1. Een zijwaartse vlecht

Begin door je haar naar één kant te kammen en een vlecht te maken. Maak de vlecht vast met speldjes die opvallen in combinatie met je haarkleur. Hierdoor kun je je kapsel een extra detail geven.

  1. Een halve opgestoken look

Als je halflang haar hebt, kun je ervoor kiezen om het aan één kant vast te zetten met speldjes. Maak een scheiding aan de zijkant en steek het haar aan de ene kant vast met speldjes die opvallen. Zo kun je een half opgestoken look creëren en tegelijkertijd je haar uit je gezicht houden. Hoe handig is dat?

  1. Een nonchalante knot

Maak een losse knot en steek de uiteinden vast met speldjes. Dit zorgt ervoor dat je knot de hele dag op zijn plaats blijft zitten en tegelijkertijd geeft dit kapsel een casual uitstraling.

  1. Een asymmetrische updo

Een asymmetrische updo maak je door het haar aan één kant vast te zetten met speldjes. Hierdoor creëer je een speelse en stijlvolle look die je voor van alles kunt inzetten.

Maar… met welke gelegenheden?

Of je nu naar een feestje gaat of gewoon een dag op kantoor doorbrengt, kapsels met speldjes zijn een leuke manier om je look op te vrolijken. Hieronder een aantal scenario’s.

Laten we beginnen met een dag op kantoor. Heb je een belangrijke presentatie en wil je er professioneel en stijlvol uitzien? Je hebt lang haar en besluit het in een lage knot te dragen, met enkele speldjes om het haar op zijn plaats te houden. Je kiest voor speldjes met parels die bij je outfit passen. Het resultaat is een look die perfect past bij een professionele omgeving.

Een paar dagen later heb je een lunchafspraak met vriendinnen in een trendy cafe. Je wilt er modieus en chic uitzien. Je besluit je haar in een half-up half-down stijl te dragen, met een paar schattige speldjes om de bovenste helft van het haar vast te houden.

Dan is er de avond waarop je naar een cocktailfeestje gaat. Je hebt een prachtige jurk uitgezocht en wilt een verfijnde en elegante look creëren. Je besluit je haar in een lage knot te dragen en voeg enkele sprankelende speldjes toe om wat glamour toe te voegen. 

Ten slotte is er de ochtend waarop je de bruiloft van je vriendin bijwoont. Je wilt je haar in een zijwaartse vlecht dragen door met bloemvormige speldjes de vlecht vast te zetten. Je kiest voor speldjes met parels en bloemmotiefjes die perfect passen bij het romantische thema van de bruiloft. 

Heb je vragen of twijfel je ergens over? 
Onze professionele klantenservice van Haarwereld staat voor je klaar. Je kunt ze vrijblijvend bereiken via klantenservice@haarwereld.nl of via 0529-480503. Bekijk onze andere haartips, te lezen in onze blogs, en check de laatste trends!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *