Ik heb een hoofdhuid probleem, wat nu?

Deel dit bericht!

Niets is vervelender dan een hoofdhuid probleem. Helaas komt dit nog wel eens voor. Gelukkig bestaat er daarom Mediceuticals! Maar wat doet dat precies?

De producten van Mediceuticals zijn in eerste instantie gemaakt voor de hoofdhuid. Mediceuticals heeft shampoos en conditioners voor dagelijks gebruik, maar ook een serie shampoos voor behandeling van haar- en hoofdhuidproblemen. 

Mediceuticals producten zijn klinisch getest en goedgekeurd voor behandelingen van diverse haar- en hoofdhuidproblemen. Met de shampoos en conditioners kan roos, psoriasis, eczeem, acne en een vette huid worden aangepakt. Het is bijzonder geschikt voor behandeling van een branderige, rode en geïrriteerde huid.

Hieronder een paar verschillende producten van Mediceuticals voor je uitgelegd!

X-Folate

Wat de X-Folate voornamelijk doet is de celproductie verminderen en verwijdert voor een groot deel dode huidcellen. Het helpt voornamelijk bij behandelingen van roos, eczeem en psoriasis klachten. Ook goed geschikt voor gekleurd haar! Deze shampoo kan ook worden gebruik voor het lichaam.

X-Derma

Deze shampoo werkt tegen een jeukende en droge hoofdhuid. Geschikt voor dagelijks gebruik en de hoofdhuid wordt gekalmeerd met goede hydratatie. De shampoo is ook erg goed voor een droge en schilferige huid. Deze shampoo kan worden gebruikt voor de rest van het lichaam. Deze shampoo zorgt voor een anti-statisch effect.

Solv-X

Deze Solv-X shampoo is bedoeld voor teveel talg op de hoofdhuid en in het haar (vettig haar). Soms gaat dit samen met een jeukende en geïrriteerde hoofdhuid. De shampoo kan goed worden gebruikt op het gezicht en het lichaam (met acne-huid).

Mediceuticals voor chemotherapie

Tijdens een chemotherapie, is de behandeling van het haar en de hoofdhuid zeer belangrijk. De verschillende Mediceuticals shampoos samen met de Therapeutic conditioner, kalmeert de huid goed en geeft goede hydratatie. Na de therapie wordt aangeraden de Mediceuticals Cellagen spray of de Numinox spray te gebruiken om de nieuwe haargroei te stimuleren.

hoofdhuidkoeling

De Therapeutic laat de hoofdhuid kalmeren en verzachten. Het helpt goed tegen jeuk, een droge, strak getrokken en een zeer onrustige huid. Je gebruikt de Therapeutic door het dun over de hoofdhuid te verdelen, na enkele minuten goed uitspoelen, spray daarna goed met de Cellagen of Numinox over de hoofdhuid heen en verdeel het met de vingers. Dit stimuleert de doorbloeding van de gehele hoofdhuid en zorgt voor goede onderhoud van de haarwortels. Niet uitspoelen!

TheraRX lotion

De TheraRX reinigt de huid en strijd tegen bacteriën. Ook helpt dit heel goed tegen jeuk, roodheden en een branderige hoofdhuid. Dit helpt enorm tegen acne. Daarom is de TheraRX goed te gebruiken voor het gezicht. Deze lotion kan gebruikt worden in combinatie met de X-Folate shampoo, X-Derma shampoo of Solv-X shampoo en de Therapeutic conditioner.

BioClenz

Met de Bioclenz shampoo van Mediceuticals wordt haaruitval vermindert en stimuleert de aanmaak van nieuwe haargroei. De Bioclenz shampoo verhelpt niet alleen het probleem, maar zorgt ook nog eens voor een betere kans op herstel.

Hydroclenz

In de Hydroclenz shampoo zit een aloë vera extract verwerkt wat ervoor zorgt dat het haar en de hoofdhuid worden gekalmeerd en gehydrateerd. Het haaruitval of dunner wordend haar wordt vermindert én het hydrateert je droge haar.

Zo zijn er nog veel meer producten! De Saturate shampoo, die voor goede hydratatie zorgt voor droog haar, de Vitatin, de Volume & Strength shampoo, voor zwak, futloos en beschadigd haar, de Final Finish conditioner, die voor een natuurlijke glas en doorkambaar haar zorgt.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *