Invisibobble inspiratie die je niet mag missen!

Deel dit bericht!

Invisibobble inspiratie alarm! Want als je denkt dat je met de Invisibobble alleen maar knotjes of staarten kunt maken, dan heb je ’t mis. En speciaal daarom hebben voor jou dit Invisibobble inspiratie blog geschreven. Uiteraard met filmpjes.

Even terug naar de basis. De Invisibobble, wat is dat ook alweer? Oh! Dat elastiekje dat lijkt op een telefoonsnoer en zorgt voor minder haarbreuk én dat zorgt voor bobbelvrij haar. Check. Sinds de komst van dit revolutionaire elastiekje, zijn er twee soorten bijgekomen.

In totaal hebben we nu drie soorten: the Original, the Invisibobble power en de nano. Het origineel is gewoon heel goed voor je haar en is in principe bruikbaar voor elk haartype. Heb jij extreem dik haar? Dan is de power speciaal voor jou ontwikkeld. De nano is ideaal voor een halve updo (knotje), vlechtjes of om je haar mee op te steken (inderdaad, met een elastiekje!)

invisibobble

In de inspiratiefilmpjes kan het dus zijn dat er gewerkt wordt met verschillende soorten elastiekjes. Let wel op: afhankelijk van de dikte van je haar, kan het ook prima met een groter of kleiner elastiekje. Dit zal in ’t begin misschien even uitproberen zijn. Klaar? Wij laten jou onze favoriete creaties zien! Give it a try, babes.

Invisibobble Grand Dame

De Grand Dame is een hoge knot waar je voor nodig hebt: twee Invisibobbles, een grote donut en een haarknip waar je haar even mee vast kunt zetten.

Je pakt als eerst het haar bovenop je hoofd (eigenlijk in de vorm van een rechthoek) en je zet dit vast. Daarna maak je een hoge, strakke staart en haal je je haren door de donut.

Verdeel je haar vervolgens gelijkmatig over de donut en zet het in één beweging vast met het elastiek. Je wikkelt het elastiek dus niet vaker om je haar. Maak twists van de plukken die nu nog onder je knot hangen en draai ze om je knot heen. Wikkel deze plukjes om je elastiek heen, et voila!

Invisibobble Nano Twist

De Nano Twist is heel gemakkelijk te maken en dat met maar één Invisibobble Nano! Je pakt als eerst twee strengen haar aan beide kanten van je hoofd en zet deze samen op de achterkant van je hoofd met één nano elastiekje vast.

Nu pak je de pluk die overblijft nadat je de twee strengen hebt vastgezet en haalt deze twee keer bovenlangs door de ruimte tussen je haar en de strengen. Verdeel de pluk nu in tweeën en trek aan beide plukjes, zodat het elastiekje flink strak zit.

Houd nu met één hand het elastiekje op z’n plaats en trek met je andere hand voorzichtig plukjes losser uit de haarstrengen. Zo krijg je een leuk, speels effect. Om het af te maken pak je een nieuwe pluk uit de buurt waar je elastiekje zit.

Deze pluk wikkel je nog twee keer losjes om de strengen heen. Trek tot slot voorzichtig boven de strengen en je elastiek nog wat haren iets losser. Finito!

Twee voorbeelden van wat je nog meer kunt dan alleen een staartje of makkelijke knot. Heel gemakkelijk te maken, maar zo’n leuk kapsel! De Invisibobble is verkrijgbaar bij Haarwereld.nl per verpakking van 3 stuks vanaf €3,95. Where are you waiting for? Go for it!

Wil je meer Invisibobble inspiratie opdoen? Bekijk dan snel het YouTube-account van Invisibobble met nog meer filmpjes! Natuurlijk zijn wij benieuwd naar jouw creaties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *