Kappers geheim voor perfecte krullen!

Deel dit bericht!

Je hebt krullen, maar bent er altijd veel te veel tijd aan kwijt om je haar een beetje fatsoenlijk te houden. Het kan veel makkelijker! Hieronder een aantal tips die je kan gebruiken om je mooie krullen te verzorgen!

Krullen zitten vaak helemaal door de war en willen niet goed blijven zitten of gaan extreem pluizen. Dit wil je natuurlijk super graag voorkomen! 💇🏼‍♀️Maar eerst is het handig om de verschillende oorzaken te weten.

De meest voorkomende oorzaken:

  1. Verkeerde verzorging
  2. Hoeveelheid luchtvochtigheid
  3. Droge haren wild kammen of borstelen
  4. Het gebruik van wax
  5. Gespleten of beschadigde haarpunten

Tip 1, De juiste verzorging!

Gebruik je niet de juiste shampoo of conditioner? Daar ga je dan de fout in! De Keune Care Curl Control lijn is hier speciaal voor gemaakt. Het is een reinigende shampoo die geschikt is voor pluizig en onhandelbaar haar. Door de bijpassende conditioner te gebruiken wordt het haar nog extra gevoed. Door de Curl Control Boost Spray te gebruiken, krijgen jouw krullen de energie die ze nodig hebben. 😍 De spray heeft een hydraterende werking. Je krullen worden optimaal hersteld. De naam zegt het al, je prachtige krullen krijgen een stevige boost!

Tip 2, Het drogen

Wanneer je je krullen wilt drogen, raden wij aan om een fohn met een diffuser te gebruiken. Door je haar van te voren goed te verzorgen, kunnen je krullen de hitte van de föhn wel goed aan. Neem de diffuser van Ultron. De Ultron Retractable Inrekbaar Diffuser is gemakkelijk in gebruik. Deze diffuser is namelijk uitvouwbaar en zorgt voor volume van golvend of krullend haar. De hitte wordt gelijkmatig over het haar verdeeld, waardoor de uitdroging kleiner wordt.

Wat ook helpt, is met je handen je haren na het douchen droog te schudden en te kneden. Door het goed te kneden, behoudt je haar de natuurlijke volume en voorkom je pluizigheid net als het gebruik van een diffuser. Kortom, gebruik zoveel mogelijk je handen of een föhn met een diffuser!

Tip 3, Serums tegen luchtvochtigheid!

De grootste boosdoener is de vochtigheid van buiten in combinatie met krullen. Je zit op de fiets of maakt een kleine wandeling. Zeg maar doei tegen je mooie opgestoken kapsel. Zoveel moeite gedaan voor niks. Dat is toch zonde? 😬

Luchtvochtigheid is de grootste oorzaak van pluizig haar. Helemaal voorkomen lukt niet, maar door een goede haarserum te gebruiken wordt de reactie op vochtigheid verminderd. De Biosilk Silk Therapy wordt hier veel voor verkocht. Niet alleen voor krullend haar, alle haartypes worden hersteld naar de oorspronkelijke conditie. De Goldwell Dualsenses Curly Twist Leave-In Spray is speciaal bedoeld voor de krullen. De spray heeft de krul weer leven en glans. 

Heb je vragen of twijfel je ergens over? 
Onze professionele klantenservice van Haarwereld staat voor je klaar. Je kunt ze vrijblijvend bereiken via klantenservice@haarwereld.nl of via 0529-480503. Ook als je vragen hebt over een ander product of merk, kun je natuurlijk bij onze klantenservice terecht.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *