KIS Haircare gebruiken als professional?

Deel dit bericht!

Als professional ben jij opzoek naar een merk van goede kwaliteit en met een goede marge. Dan ben je bij KIS aan het juiste adres. Veel professionals gebruiken KIS Haircare in hun salon. KIS heeft met zijn super populaire Demi & Permanente haarkleuringen de Dutch Beauty Awards gewonnen als de #1 salon behandeling. En bij Haarwereld ben je aan het juiste adres voor hoge kortingen. Zeker als je een zakelijk account aanmaakt, want dan geniet je van minimaal 30% extra korting op de al scherpe prijzen. Daar bovenop kun je zelfs nog van tijdelijke acties genieten. Houd hiervoor onze nieuwsbrief goed in de gaten.

Geniet van extra kortingen en wordt zakelijke klant!


KIS Haircare producten gebruiken als professional?
Haarwereld X KIS

Wat betekent KIS op het gebied van haarkleuring?

KIS heeft een uitgebreide collectie als het gaat om haarkleuring. De basis hiervan is de wel bekende KIS Keracream Color. Dit is een 100% dekkende permanente kleuring die is verrijkt met keratine om te zorgen voor maximaal herstel tijdens het kleuren. Met meer dan 80 onderling mengbare nuances kun jij zo creatief zijn als je zelf wilt.

Naast de Keracream Color heeft KIS de Royal KIS SafeShades en SoftShades toegevoegd aan het assortiment. Met de SoftShades haal jij een ammoniavrije en demi-permanente haarkleuring voor glansbehandeling en colorbalancing in jouw salon.

Ook de blondeer en oxy-creme van KIS is een absolute topper. Menig kapsalon gebruikt deze producten om het haar te ontkleuren. Goed van kwaliteit en laag in prijs.

KIS Haircare producten gebruiken als professional?
KIS Snow White 500 gr.
KIS Haircare producten gebruiken als professional?

Waarom KIS Haircare gebruiken als professional?

KIS is hét geschikte kappersmerk voor jou als je voor eenvoud, gemak en maximale werking wilt gaan. Het merk is geschikt voor professionals, maar sluit ook moeiteloos aan op de wensen van de particulier. Dit is één van de redenen dat wij ervoor hebben gekozen om KIS toe te voegen aan ons assortiment. Met het grote aanbod aan verzorgingsproducten sluit er altijd een product aan op jouw behoefte.

De meest gebruikte producten zoals de shampoos en conditioners zijn allemaal verkrijgbaar in 1000 ml verpakkingen. Zo kun jij als professional nog voordeliger gebruik maken van de verzorgingsproducten. Ook beschikken de verpakkingen standaard over een doseerpomp waardoor je nooit te veel product gebruikt. In de Care lijn zitten producten die geschikt zijn voor extra volume, gele tinten behandelen, tegen droog haar en nog veel meer! Twijfel je over welke producten jij nodig bent? Neem vrijblijvend contact op met de specialisten van Haarwereld.


KIS Keramen; een speciale mannenlijn

Mannen willen producten die doen wat ze beloven. Daarom zijn de KeraMen producten verrijkt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten – afgestemd op het haar, de huid én de wensen van de man. Zo hebben de producten uit deze lijn een onweerstaanbare geur. Door de stoere houtachtige basis van Aziatische vetiver, Indonesische patchoeli en guajakhout bieden de producten een ultiem gevoel van fris- en puurheid. Daarnaast heeft het een verfrissende twist door topnoten als bergamot en Spaanse lavende.

Met de Keramen lijn in jouw salon heb je ook voor de stoere mannen die van verzorging houden een perfecte aanvulling. En! De verfrissende geur is ook bij de meeste vrouwen populair.

Leer de basis van de kleur theorie van KIS!

Het handige van KIS is dat er super veel informatie te vinden is over de producten. Aangezien veel professionals dit merk gebruiken, kun je met een paar seconden Googlen al enorm veel vinden. Ook vind je veel informatieve filmpjes op het Youtube-kanaal van KIS. In de onderstaande video leer je de basis van kleurtechniek.

Start gelijk met een goed KIS assortiment

Bij Haarwereld denken we graag met je mee. Daarom hebben wij een intro pakket samengesteld van het assortiment van KIS. Met één druk op de knop krijg jij de volgende werkdag een mooi assortiment binnen waarmee je gelijk kunt beginnen. Dit pakket bevat 84 verschillende nuances inclusief alle oxy creme. Daarbij wordt het pakket aangevuld met de meest gebruikte verzorgingsproducten.

Benieuwd naar deze producten of twijfel je nog?

Ben je na het lezen van net zo overtuigd van het merk KIS als wij? Meld je snel aan als zakelijke klant en geniet van de hoge kortingen. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk kunt gaan werken met deze producten! Heb je nog vragen of twijfel je toch nog ergens over? Onze specialisten staan klaar om jou te helpen met alle vragen die je nog hebt.

Wij zijn bereikbaar via klantenservice@haarwereld.nl of via 0529-480503.

Merken: KIS NL

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *