Healing Oil Treatment van L’anza: zo gebruik je ‘m!

Deel dit bericht!

De L’anza Healing Oil Treatment.. Een van de best verkochte producten uit het assortiment van Haarwereld.nl. En daarom vonden wij het tijd het product een ode te brengen. Bij dezen!

First things first. Want, waar wordt de Healing Oil Treatment voor gebruikt? Het waanzinnig fijne product wordt vaak gebruikt na een chemische behandeling. Bijvoorbeeld na het kleuren van je haar. De treatment geeft je haar direct weer de nodige boost.

Leuk detail: de Keratin Healing Oil is extra bijzonder door een melange met botanische oliën. Mmm! Je kunt er trouwens zelf voor kiezen of je ’t aanbrengt op droog of op vochtig haar.

Ammon Carver (well, hello Ammon!) brengt in dit geval de olie aan op zowel vochtig als droog haar, (nadat hij het heeft behandeld met de Healing Shampoo en Healing Conditioner). Echt waar dames, als je dit alleen al ruikt, wil je nooit meer anders (vraag ’t maar aan onze Paula!).

Zo gebruik je de Healing Oil!

Bij de lengte van Ashley (model in het filmpje) gebruik je ongeveer twee ‘pompjes’ van het product. Je verdeelt de olie tussen je handpalmen en verdeelt het serum gelijkmatig over het haar voordat je je haren – of die van je klant – gaat föhnen.

Ho, wacht. Na al die berichten over het feit dat je absoluut niet moet gaan werken met hitteproducten, wil jij natuurlijk weten of deze olie tegelijkertijd ook een hittebeschermende functie heeft. Guess what? Of course! 😉

healing-oil-lanza

Ammon geeft al aan dat het product ook helpt als ontklitter én dat het helpt bij het in model föhnen van het haar. De borstel glijdt zo heel fijn door de lokken.

Daarnaast verkort de Healing Oil van L’anza de droogtijd van het föhnen en wordt het haar niet zwaar. Enneh, don’t forget: check die glans.. Win-win-win-win-win dus!

Breng je de Healing Oil aan op droog haar? Dan breng je de olie alleen aan in het onderste gedeelte van de lokken. Je haar blijft heel erg mooi bij elkaar, zonder dat het vet wordt of gaat plakken.

Dus, dames. Ga voor glans, gezondheid van binnenuit en een waanzinnig fijn stylingsproduct: de L’anza Healing Oil Treatment!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *