Last van Beschadigd haar? Lees deze 5 tips!

Deel dit bericht!

Beschadigd haar? Dat is natuurlijk erg vervelend! Gelukkig heeft Haarwereld.nl voor elk type haar wel een oplossing, dus ook voor beschadigd haar! Wij hebben hier alle tips op een rijtje gezet die je moet weten om beschadigd haar te voorkomen of weer gezond te krijgen.

 

  1. Bescherm je haar tegen hitte!

Gebruik als je je haar gaat föhnen, stijlen of krullen een heatprotector. Bijvoorbeeld de Revlon Uniq All In One Treatment 150ml.https://www.haarwereld.nl/uniq-one-all-in-one-hair-treatment-150-ml Dit product beschermt je haar tegen de hitte en hersteld het haar ook tegelijkertijd. Je haar ziet er glanzend dit komt doordat het product je haar een soort extra beschermlaag geeft waardoor je eigen haar minder snel beschadigd. Een andere tip: föhn je haar op minimaal 30 centimeter afstand van je haar en houdt de föhn niet te lang op één plek. Het beste is om de koude stand te gebruiken. Je hebt hier meer geduld voor nodig omdat je haar minder snel droogt, maar het is wel beter voor je lokken! Waar wacht je nog op, wacht niet langer en bestel nu snel en makkelijk op haarwereld.nl

 

  1. Haarmasker is een echte do!

Gebruik 1 keer per week een haarmasker. Het is belangrijk om je haar te beschermen tegen alle invloeden van buitenaf. Een haarmasker is een echte do als je je beschadigde haar wilt herstellen. Je haar wordt er weer soepel en glad van en het ziet er aanzienlijk minder droog uit! Wij adviseren je de KMS Tame Frizz smooth Reconstructor aan: https://www.haarwereld.nl/kms-tame-frizz-smoothing-reconstructor-200-ml Een echte aanrader op het gebied van beschadigd haar. De nieuwste voedende formule van KMS herstelt droog en beschadigd haar heel gecontroleerd en maakt het stylen van je haar meteen een stuk gemakkelijker! Daarnaast Versterkt het masker en geeft het een prachtige glans.

 

 

  1. Gebruik een conditioner!

Als je je haar hebt gewassen is het erg kwetsbaar. Je haarschubben staan namelijk open waardoor het makkelijker kan beschadigen. Met een conditioner zorg je ervoor dat je haarschubben weer sluiten. Je haar voelt weer glad en zacht aan. Koud water kan hetzelfde effect hebben als een conditioner. Je haarschubben komen plat te liggen waardoor ze ook minder snel beschadigen. Maar het voordeel van een conditioner is dat het ook nog eens extra voedende middelen bevat. Waardoor je lokken een extra boost krijgen. Dat gebeurt niet als je het alleen met koud water afspoelt. Een tip: doe het allebei. Spoel je conditioner met koud water uit. Win-win.

 

  1. Laat regelmatig je puntjes bijknippen (om de 6 weken).

Als je je haar regelmatig laat knippen, voorkom je dat je punten verder zullen splijten waardoor er de volgende keer alleen maar meer haar af moet. Je haar blijft er gezonder door en het ziet er ook gezonder uit. Er hoeft niet elke 6 weken een mega groot stuk vanaf. Bespreek met je kapper hoeveel je eraf wil en laat het ook duidelijk zien. Zo voorkom je paniek omdat er teveel van je haar af is gegaan. Ook ziet je haar er na een knipbeurt altijd weer fris en levendig uit, zonder gespleten haarpunten.

 

 

 

 

  1. Borstel je haar niet met een normale borstel als het nat is!

Als je haar nat is dan staan je haarschubben open, waardoor je het makkelijk kunt beschadigen als je het gaat borstelen, dat is uit onderzoek gebleken. Gelukkig is daar iets voor uitgevonden namelijk de WetBrush ontwarborstel https://www.haarwereld.nl/wet-brush-ontwarborstel  De flexibele pinnetjes van deze borstel zijn heel makkelijk om te buigen zonder dat ze knappen. zo haal je makkelijk alle knopen uit het haar zonder het te beschadigen. De soft tips van de pinnetjes beschermen je huid tegen beschadiging. Ook is het beter voor je haar als je bij je punten begint met uitkammen en daarna het middenstuk en pas daarna het bovenste gedeelte van je haar. Zo voorkom je klitten en dat je haar knapt!

 

Aangeraden producten:

https://www.haarwereld.nl/lanza-keratin-healing-oil-shampoo-300-ml

https://www.haarwereld.nl/lanza-keratin-healing-oil-conditioner-250-ml

https://www.haarwereld.nl/lanza-keratin-healing-oil-masque-210-ml

https://www.haarwereld.nl/lanza-keratin-healing-oil-hair-treatment-50-ml

 

 

Gerelateerde blogs:

https://www.haarwereld.nl/blog/lanza-healing-oil-treatment-zo-gebruik-m/

https://www.haarwereld.nl/blog/gespleten-haarpunten/

https://www.haarwereld.nl/blog/droog-haar-2/

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *