Leeloop: dé oplossing tegen hoofdluis!

Deel dit bericht!

Leeloop, dé oplossing tegen hoofdluis bij kinderen! Een paar blogs terug maakten we je al warm voor de oplossing tegen hoofdluis of om hoofdluis te voorkomen.. En hier is ‘ie dan!

In ons vorige blog over hoofdluis schreven we al dat hoofdluis eigenlijk niet vies is, maar vervelend is het zeker.. En tja, meisjes met lange(re) haren hebben er voornamelijk last van! De Leeloop.. Een elastiekje of elastieken haarbandje die voldoet aan het motto ‘Voorkomen is beter dan genezen’.

Het elastiekje kent een mix van oliën die ervoor zorgen dat luizen worden afgestoten. En het leuke is: dit innovatieve product is kindvriendelijk, ruikt fijn en is heel gemakkelijk in gebruik én verkrijgbaar in leuke kleuren.

leeloop

De effecten van de Leeloop

Natuurlijk is de Leeloop uitvoerig getest, voordat wij ‘m in onze webshop opnamen! Moeders en kapsters, opgelet. Dragen kids hun haren in een staart met een Leeloop elastiekje? Dan zal het haar en de hoofdhuid voor 97% luisvrij blijven (percentage is het bewezen testresultaat).

Draagt uw kind of dat van een ander de Leeloop? Wees gerust, er ontstaat geen enkele schade of irritatie aan de hoofdhuid! Het elastiekje werkt zelf zo’n twee weken en kan daarna als ‘normaal’ elastiekje worden gebruikt.

Goed om te weten: het anti-luis elastiekje is gecertificeerd én goedgekeurd als medisch hulpmiddel (EU-verordering).

 

leeloop

2 maanden beschermd tegen hoofdluis

Ben jij ook overtuigd van de effecten van de Leeloop? Bestel ‘m dan snel in onze webshop. Wij verkopen de magische anti-luis elastiekjes in een verpakking van 4 stuks in leuke kleurtjes. De werking is zo’n 2 weken, dus is je kind twee maanden beschermd tegen hoofdluis!

En voor die prijs wil je écht niet aan de haal met dagelijks kammen en dure shampoos. Heb je nou nog vragen over de anti-luis haarband? Snappen we best. En daarom staan wij graag voor je klaar. Onze dames van Haar & Mode Petra beantwoorden graag al je vragen.

Klaar? Leeloopen maar!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *