Gespleten haarpunten? Daar maak je nu zelf een einde aan!

Deel dit bericht!

Er zijn al veel filmpjes te zien en blogs te lezen over de nieuwe Talavera Split Ender Pro. En dat is niet zo gek! Want het is toch eigenlijk te mooi om waar te zijn dat je zelf een einde kan maken aan gespleten haarpunten? En dat zonder je haar uit te dunnen of je lengte te verliezen!

Hoe werkt het?

De grote vraag is natuurlijk: Hoe werkt het? Wij leggen het je uit: Door de nieuwe Surgy-Trim Systeemtechnologie trimt de Talavera Split Ender Pro de uiteinden van het haar. Het trimt dus alleen de gespleten haarpunten en niet de lengte. Dit is een veel veiligere manier dan je haar uitdunnen met bijvoorbeeld scharen of snijmessen. De bladen snijden de punten van het haar met ongeveer ⅛ tot ¼ , afhankelijk van het type Spacer dat je gebruikt. Zo worden jouw mooie en gezonde haren behouden en wordt het haar niet beschadigd. Dames, dit is dé perfecte manier om jouw haar op een gezonde manier mooi lang te laten groeien! Wil je zien hoe het werkt? Check het filmpje!

Alles in één bij Haarwereld.nl

Bij het aankopen van dit product op Haarwereld.nl krijg je echt alles erbij; zowel de ⅛  als de ¼ Trim Spancer, 2 clips borstels, styling kam, power adapter en een handig draagtas! Waar wacht je nog op? Bestel de Talavera Split Ender Pro snel! 

Meer weten over gespleten haarpunten en hoe je dit voorkomt? Lees ons blog!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *