Mannen met dun haar, opgelet!

Deel dit bericht!

Mannen met dun haar of dunner wordend haar: opgelet. Deze is speciaal voor jullie; mannen met dun haarof je nou jong of oud bent.. Kale plekken op je hoofd die steeds beter zichtbaar worden, dunner wordend haar? Trouwens, dames: dit geldt ook voor jullie!

Het gebeurt echt niet alleen bij mannen van rond de 60, maar bij sommigen zelfs al op hun 20e (of eerder). Dun haar is nou eenmaal een mannenkwaal die veel voorkomt en zich op allerlei leeftijden laat zien.

Vaak ligt dun(ner wordend) haar of kale plekjes gevoelig, maar gelukkig kunnen wij daar iets aan doen! Natuurlijk kun je ervoor kiezen om je hoofd direct kaal te scheren, maar we begrijpen het heel goed als je dat niet zou durven.

Hair Sculptor: de oplossing voor mannen met dun haar!

Speciaal voor de mannen die hun dunne haar nog graag willen behouden is er de Hair Sculptor: hét product om kale plekken in dun haar te verdoezelen. Hair Sculptor is een soort van gekleurd poeder dat je over je hoofdhuid verdeelt.

Bij blond haar ga je natuurlijk niet met zwart pmannen met dun haaroeder aan de slag, dat ziet er niet uit. Kies daarom altijd voor de kleur die het best bij jouw haar past. Bij Haarwereld.nl maak je een keuze uit de kleuren: donkerblond, donkerbruin, lichtbruin, middelbruin en zwart.

Hoe werkt Hair Sculptor?

Hair Sculptor bestaat uit katoenvezels die zich hecten aan dunne haartjes. Heb je dus helemaal kale plekken, dan gaat dit helaas voor jou niet werken.

Breng de vezels niet te dik aan, want dan krijg een grote plaklaag. Subtiel aanbrengen op dun haar en vervolgens verdelen over je haren. Breng na het aanbrengen de fixing spray aan, zodat de vezels op z’n plaats blijven zitten.

Zo heb je de hele dag een volle bos haar! En wil je de Hair Sculptor verwijderen uit je haar? De vezels was je heel gemakkelijk met normale shampoo weer uit je haar.

Reviews van mannen met dun haar

Jordy: ‘Nadat ik een epileptische aanval had gehad, kreeg ik door de medicijnen last van haar uitval. Toen de kapsters van Haarmode Petra mij dit product op de kale plekken deden, leken de plekken opeens verdwenen. Vanaf heden gebruik ik dit product nu elke dag!’

Willem: ‘Ik was eerst wat huiverig, maar nadat m’n vrouw dit voor me had gekocht toch geprobeerd. Ik ben helemaal overtuigd. Dit is een klasse product, het geeft echt de look van een volle bos haar. Ik raad het iedereen aan! ‘

Lang, dun haar

Heb jij lang haar, maar ook last van dunner (wordend) haar? Dan kun je het best je haar iets korter knippen. Hoe langer je haar, hoe erger het opvalt dat je dunner haar krijgt.. mannen met dun haar hair sculptor

Laat je trouwens ook vooral niet uitdunnen als je bij de kapper zit voor een knipbeurt. Ook al heb je vrij dik haar, doe het gewoon niet! Zo lijkt het alleen maar dunner.

Dus, heb jij last van dun haar? Probeer de Hair Sculptor Building Fibers eens uit! Gebruik jij dit topproduct al? Wij horen graag wat jij ervan vindt.. Try it out!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *