Mannen met krullen: opgelet!

Deel dit bericht!

Mannen met krullen, deze is speciaal voor jullie. Wij krijgen regelmatig te horen van mannen met slag in het haar of met een volle bos krullen dat het pittig is om het haar perfect in model te krijgen.
Herkenbaar? Mensen met krullen – en dan vooral mannen – willen liever geen krullen. En andersom! Onze kapsters zijn dol op krullen, maar dan moet het er natuurlijk wel een beetje uitzien.

mannen met krullen

Krullen in model brengen: how to?

Wist je dat haar met krullen in model brengen al begint met het haar in het juiste model knippen? So, lets go! Wij zetten alles op rij voor mannen met krullen om het haar zonder moeite in model te brengen.

Mannen met krullen in model knippen

mannen met krullen kapper

Heren met krullen: ga op zoek naar een kapper die ervaring heeft met het knippen van krullen. Dit scheelt echt al de helft van alle moeite! Met de juist geknipte coupe, word jij al een stuk gelukkiger.

Goede kapper gevonden? Ga er dan heen met pas gewassen krullen. Laat het aan de lucht drogen en breng geen stylingproducten aan. Zo ziet een kapper het best wat voor haartype jij hebt en welk kapsel hier meest geschikt voor is!

Dus: droog, net gewassen haar zonder styling. Je haar zal namelijk – als je bij een goede kapper zit – droog geknipt worden.

Elke krul heeft zijn eigen wil en het is dan ook aannemelijk dat elke krul apart onder handen wordt genomen.

Krullen in model brengen

Is jouw haar in model geknipt? Tijd om te stylen! Nu is het juist belangrijk om je haar niet helemaal kurkdroog te hebben. Je weet het waarschijnlijk zelf al, maar je haar gaat pluizen als het echt droog is en dan is het juist moeilijk in model te brengen.

Droog je haar lichtjes en breng dan een fijne gel of wax in. Zo kun je je krullen gemakkelijk kneden. Onze eigen topper Lennard is fan van de Reuzel en Dapper Dan pomades.

Reuzel voor krullen

Reuzel kent vier verschillende soorten pomades, maar voor mannen met krullen raden wij de blauwe of de rode Reuzel aan. Weten wat welke pomade doet met jouw krullen? Wij geven uitgebreide omschrijving bij het product zelf..

Dapper Dan

Dapper Dan kent een clay, een paste en een pomade. Ook hier geldt dat je beter niet voor de hardste kiest. Mannen met krullen: de Deluxe Pomade is een echte topper voor jullie curls! Ideaal om aan het eind van de dag mee te restylen. Lennard heeft ‘m zelfs al voor je uitgeprobeerd!

Klaar met je krullen? Opscheren maar!

Wij kunnen ons echt wel voorstellen dat je soms helemaal gek wordt van een dikke bos krullen die ontembaar is. Overweeg dan eens om te kiezen voor het opscheren van de zijkanten en achterkant.

Geen last meer van je krullen, maar puur genot doordat je de bovenkant van je kapsel heel gemakkelijk kunt stylen. Je mag het gerust aan één kant dragen en lekker nonchy is ideaal én in! Waar wacht jij nog op?

Zo, heren. Als het aan ons ligt, kunnen jullie aan de slag met de krullen. En kappers: hebben jullie nog aanvulling als het gaat om mannen met krullen? Let’s do it together!

Aangeraden producten voor mannen met krullen

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *