Hét mannenkapsel: trend zomer 2016

Deel dit bericht!

Het mannenkapsel komt bij ons niet heel vaak aan bod in een blog – we weten het -, maar gelukkig wel tijdens de vlogs van Lennard. Maar heren (of kapsters met mannelijke klanten), opgelet! Psst, dames? Hebben jullie de knappe heren in dit blog al gecheckt? Niet alleen de kapsels mogen er zijn…mannenkapsel

Dit blog staat volledig in het teken van hét mannenkapsel van deze zomer. Een echte trend; zéker met het mooie weer vaak gespot. Maar first things first: wie kan die kapsel eigenlijk hebben?

Heb jij lekker dik haar wat stijl of iets golvend valt? Lucky you. Krullen zijn namelijk moeilijker in model te krijgen. Heb je ook nog eens een strakke kaaklijn? Dan is dit kapsel een echte must try.

Nonchalant is dé mannenkapsel trend

Een strak gekamd kapsel is er echt niet meer bij deze zomer. We gaan voor gestyled nonchalant; een nonchy ogend kapsel, maar wel stijlvol. Je hoeft dus echt geen kwartier voor de spiegel te staan, want perfect? Dat hoeft niet meer!

mannenkapsel

How to?

Bovenop mag het haar echt wel een stukje langer zijn, maar aan de zijkant mag het wat korter. Gooi je gel aan de kant, want die gaan we dus echt niet gebruiken!

Haren wassen, kammen, drogen

Nadat je je haren hebt gewassen, kam je de zijkant van je haar iets naar beneden/schuin naar achteren. Je langere lokken kam je naar achteren en je laat het vervolgens aan de lucht drogen. Want: natuurlijk drogen = volume! Natuurlijk kun je ook volume in je haar föhnen.

Paste aanbrengen

Is je haar droog, dan neem een heel kleine hoeveelheid paste of pomade die je eerst goed warm wrijft tussen je handpalmen. De paste breng je vervolgens in een kammende beweging van voor naar achteren aan, zodat je niet alle paste op één plek in je haar hebt zitten. (Weten hoe je dat precies moet doen? Check de vlog over de Dapper Dann Matt Paste).

Salt spray

Breng voor een extra warrige look zoutspray aan in je haar. Je haar voelt echt aan alsof je een dag naar zee bent geweest en dat betekent ook dat je je haar zo kunt stylen. Een lekker nonchy mannenkapsel, maar vaak oogt het dan heel gaaf!

Zorg er trouwens wel voor dat je de zoutspray goed inmasseert met je vingertoppen bij je haaraanzet. Zo creëer je ook nog eens heel gemakkelijk volume.

Stylen maar!mannenkapsel

Breng je haar vervolgens in het model zoals jij het wenst. En denk eraan: perfect is niet goed! 😉 Föhnen kan, maar is niet per se nodig.

Heb je echt heel dik haar? Gebruik dan als finishing touch een minimale hoeveelheid haarlak. Je wilt immers dat het er nonchalant en ongestyled uitziet!

Mannen: go for it en creëer dat heerlijke mannenkapsel

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *