Meest gelezen blogs uit 2016

Deel dit bericht!

De meest gelezen blogs uit 2016? Die hebben wij voor jou op een rijtje gezet. Haarwereld.nl is ontzettend blij met het eerste blogjaar en onze blogsters merken dat er steeds meer vraag is naar uitleg over bepaalde haarissues. Lieve lezers: bedankt. Wij gaan hier zeker mee door!

meest gelezen blogs

Meest gelezen blogs

Afgelopen jaar zijn er ontzettend veel bezoekers geweest om onze haarblogs te lezen. Maar de volgende 5 blogs zijn de meest gelezen blogs uit 2016:

  1. Uitgroei
  2. Dun haar
  3. Glanzend haar
  4. Droog haar
  5. Dik haar

Even een terugblik (of voor als je deze blogs misschien nog niet hebt gelezen): wat stond er ook alweer precies in deze mega populaire haarblogs?

Uitgroei

Het blog over haaruitgroei begint – niet geheel verrassend – over wat uitgroei eigenlijk is. Wij leggen jou piekfijn uit hoe je uitgroei bij kunt werken en geven daarbij uitleg over het gebruik van waterstofperoxide. Wist je trouwens dat we over dat laatste een speciaal blog hebben?

Omdat je bij uitgroei meestal als eerste uitweg denkt aan het opnieuw verven van je haar geven we hier do’s en dont’s over. Wil je niet verven, maar verbergen? Ook dan helpen wij je op weg met handige tips!

Dun haar

Heb jij dun haar? Dan ben je gelukkig niet alleen.. En daarom hebben wij speciaal voor de dun-harigen 8 do’s en dont’s opgesteld die onder andere vertellen hoe je je haar het best kunt föhnen en stylen, welk model goed bij je past en tips over gebruik van de juiste haarelastiekjes.

Glanzend haar

Tja, dames.. Hoe krijg je nou eigenlijk glanzend haar? Wij hebben dé geheimen voor jou die we graag vertellen. Wat dacht je van een goede borstel, de juiste shampoo en conditioner, voeding en haarverzorging? Na het lezen van dit haarblog heb jij binnen no-time glazend haar!

Droog haar

Help, dit is één van de meest voorkomende haarproblemen die we horen. Natuurlijk gaan we jou helpen bij het oplossen van dit haarissue. First thingst first: we leggen jou eerst uit hoe je droog haar herkent en hoe het überhaupt ontstaat.

En wij zouden Haarwereld niet zijn als we niet met een oplossing zouden komen. Tuurlijk lossen wij ‘t op! Trouwens, check ook ‘t blog over Eerste Hulp bij Broos en Pluizig haar. Twee haarproblemen die vrij met elkaar overeenkomen. Lees en wordt wijzer! 😉

Dik haar

Dun haar een minpuntje? Dik haar is ook echt niet altijd fijn.. Wij delen de aangedragen haarstruggles van dames met dik haar met jou, zodat je weet dat je niet alleen bent.. Maar wil je eigenlijk niet gewoon weten hoe je je bos met haar onder controle houdt?

Tips genoeg voor het temmen van dik haar, maar ook tips voor als je juist dik haar met volume wilt hebben! Voor elk wat wils. Ook voor jou!

Deze toppers van blogs waren het afgelopen jaar het meest gelezen, populair en besproken. Heb jij nou ook een vraag waar je graag een blog over wil lezen? Laat het weten via paula@haarwereld.nl en dan gaan wij graag voor jou op onderzoek uit.


Meest gelezen blogs uit 2016

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *