NIEUW! De KIS Pro-Dry shampoo!

Deel dit bericht!

KIS Haircare introduceert een nieuw product, namelijk de KIS Pro-Dry shampoo. Met deze droogshampoo heeft KIS het eerste professionele haarverzorgingsproduct dat de concurrentie aangaat met de drogist. Ik leg je graag uit waarom wij zo fan zijn van dit product!

Wat is een droogshampoo?          

Voordat we specifiek doorgaan over de KIS Pro-Dry shampoo is het misschien handig dat ik uitleg wat een droogshampoo precies is en wanneer deze van pas komt.

Een droogshampoo is eigenlijk een heel bijzonder product. De Shampoo is een soort poeder die je gemakkelijk in je haar spuit en die ervoor zorgt dat het natuurlijke haartalg (wat ervoor zorgt dat je haar vet wordt) absorbeert. Even laten intrekken en daarna schud, kam of föhn je het poeder mét vettigheid uit je haren.

Een droogshampoo is als het ware een noodoplossing voor de momenten dat je geen tijd meer hebt om je haren te wassen en te föhnen. Je hoort sommigen al denken; waarom doen we dit dan niet iedere ochtend? Niet doen! Dit kan op lange termijn namelijk averechts werken. Doordat de droogshampoo het natuurlijke haartalg (waarmee je niet zonder kan) absorbeert, krijg je een té schone hoofhuid. Dit kan op lange termijn dan weer zorgen voor een nog vettere hoofdhuid. De talgkliertjes zullen bij een tekort namelijk een overproductie in gang zetten.

Voordelen KIS Pro-Dry shampoo

Deze droogshampoo van KIS heeft natuurlijk een aantal voordelen ten opzichte van andere droogshampoos waar wij enthousiast over zijn! Ik heb ze hieronder voor jou op een rijtje gezet.

  • Frisse geur, het geeft je haar een frisse, subtiele geur van grapefruit, granny smith en pruim gecombineerd met lavendel, roos, jasmijn en anijs. Een zalige geur die niet overheerst.
  • Handige stylinghulp, geeft een geweldige textuur en extra volume waar je het nodig hebt.
  • Makkelijk te gebruiken, een droogshampoo is super eenvoudig in gebruik. In je haar sprayen, even laten intrekken en je schud, kamt of föhnt de vettigheid je haar uit.
  • Voordelig, zoals als eerder benoemd is de KIS Pro-Dry shampoo zeer voordelig vergeleken met een andere professionele droogshampoos. Bij Haarwereld nu zelfs nog voordeliger met een mooie staffelprijs!

Hoe te gebruiken?

Het gebruik van een droogshampoo is heel eenvoudig. Til een deel van je haar op en spuit van een afstandje (ongeveer 30 cm). Hierna masseer je het voorzichtig met je vingers door het haar zodat het product goed hecht aan je haar. De natuurlijke haartalg wordt nu geabsorbeerd op de haaraanzet. Laat het dus even een paar minuutjes met rust. Schud, föhn of borstel je haar even door voor een nette en frisse look.

Wil je nog meer weten over een droogshampoo in het algemeen? Lees dan eens onze andere blog over het gebruiken van droogshampoo: Droogshampoo: wel of niet gebruiken?

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *