Perfecte krullen met de nieuwe stoomtechnologie

Deel dit bericht!

Ben jij al bekend met BaByliss? Het is dé specialist op het gebied van haarverzorging. En daarnaast ook de uitvinder van de automatische krultang! Superhandig! Want zo ben je veel sneller klaar met het creëren van jouw perfecte krullen. Sinds kort heeft BaByliss deze krultang uitgebreid met een ware stoomtechnologie. Interessant, maar wat heb jij eraan? Wij leggen het je uit!

 

Stoomtechnologie

De BaByliss Pro Miracurl SteamTech is een vernieuwd apparaat gebaseerd op de voorganger; de BaByliss Pro Miracurl. Deze nieuwe krulervaring is uitgerust met nieuwe technologieën. Hierdoor is het mogelijk om het haar te krullen met behulp van stoom. Door de stoom verdampt de hitte, waardoor er direct een geweldige fixatie ontstaat. Het haar stylen of krullen met stoom zorgt voor perfecte krullen met een langduring effect. Deze functie geeft extra verzorging en bescherming.

 

SmartTech Technologie

Naast de stoomtechniek beschikt de nieuwe Babyliss Pro Micracurl SteamTech over meer technologieën. Zo geeft het apparaat ultra lage trillingen, heeft het een enorm lange levensduur en is het uitgerust met de SmartTech technologie. Door de SmartTech technologie beschikt het apparaat over drie functies die extra veiligheid bieden voor de gebruiker:

  • Automatische uitschakeling: al het apparaat langer dan 60 minuten aan staat schakelt het apparaat automatisch uit.
  • Slaap modus: Bij inactiviteit van meer dan 20 minuten daalt de temperatuur automatisch naar 150°C.
  • Bewegingssensor: BIJ beweging en/of sluiten van het apparaat wordt de warmteherstelfunctie direct geactiveerd.

Deze krultang is dus niet alleen goed voor jouw lokken maar ook veilig voor jezelf! Zo kan je als een echte professional gewoon veilig thuis aan de slag. Benieuwd hoe de BaByliss Pro Miracurl SteamTech precies werkt? Je ziet het in dit filmpje:

 

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *