Nooit meer plakkerige vingers door styling pasta!

Deel dit bericht!

Door hun stroefheid zijn styling pasta’s  vaak lastig in het haar te verdelen met ongelijke styling als gevolg. En dan krijg je er ook nog eens plakkerige vingers van. Herkenbaar? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want aan deze problemen komt nu een einde! Met de L’anza Air Paste; https://www.haarwereld.nl/l-anza-healing-style-air-paste-167-ml de eerste spraybare stylings pasya. Benieuwd hoe dit product precies werkt? We leggen het je graag haarfijn uit:

 

100% Grip, 100% Plezier.

Dankzij het 100% ozon veilige en milieuvriendelijke drijfgas kan de pasta heel eenvoudig en gemakkelijk in het haar gesprayd worden. De speciale spraykop zorgt ervoor dat de pasta gelijkmatig verdeeld wordt, zonder klonters. Ook accenten zijn erg eenvoudig te creëren door gericht en nauwkeurig van dichtbij te sprayen. Op deze manier zorgt het werken met de Air Paste voor meer creatieve vrijheid en plezier. Het product is vrij van wax schilfers en poeder. Het bouwt niet op, is gewichtloos en is gemakkelijk uit te wassen.

 

 

Verander Product.

Niet alleen de werking maar ook het resultaat van de Air Paste is vernieuwend. Hoewel de Air Paste bij de Healing Style-Serie https://www.haarwereld.nl/merken/l-anza-healing-haircare hoort en L’anza het een stylings product noemt, is het eigenlijk meer een ‘verander product’. De Air Paste verandert  namelijk het haar door trefzekere textuur en buitengewoon volume . De spray pasta geeft vorm aan kort haar, controleert springerig lang haar en kalmeert pluis. Hierdoor is het product voor zowel mannen als vrouwen geschikt en ideaal voor zowel glad, krullend als fijn haar.

Geschikt voor elk haartype!

De Air pasta is geschikt voor veel verschillende stijlen, zoals een warrige strandlook of gedefinieerde krullen. Bovendien geeft het fijn haar extra volume en maakt het

 

Ingrediënten die het product zo bijzonder maken.

De Air Paste is verrijkt met een aantal belangrijke, effectieve ingrediënten zoals het keratin Healing systeem dat het haar heelt voor betere handelbaarheid en langer houdbare stijl. Mafura Boter zorgt voor de grip en is het niet zwaar, vuil of plakkerig. Copaiba-boomhars geeft extra controle en een weldadige volheid. Cactusbloem, ten slotte, beschermt het haar tegen hitte tot 260c.

 

Naast het einde van plakkerige vingers is deze styling pasta dus ook goed voor je haar! Waar wacht je nog op? Hier kan je L’anza Air Paste bestellen! Wil je meer lezen over haarproducten? Lees dan onze andere blogberichten. En bij brandende vragen kan je altijd contact met ons opnemen, wij helpen je graag.

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *