Ben jij op zoek naar een zelfbruiner die een prachtig egaal resultaat geeft? Lees deze blog!

Deel dit bericht!

Een lekker kleurtje buiten de zomermaanden om creëer je met zelfbruiner van Curasano. Een natuurlijk gebruinde huid ziet er lekker gezond uit en iets minder make-up kan geen kwaad.

Ben je op zoek naar een spraytan die een egale bruine gloed achterlaat en die tot wel 5 dagen blijft zitten? Laat je huid stralen met Curasano’s Spraytan Express. Hét veilige alternatief voor de zonnebank. Lekker snel en eenvoudig een prachtig egale goudbruine huid. Dat wil jij toch ook? Feitje: de schoonheidsproducten van Curasano bevatten ingrediënten op natuurlijke basis en zijn dermatologisch getest. De Curasano Spraytan Express is een hoogwaardige, luxueuze en snelle zelfbruiner. Binnen één minuut heb je al een natuurlijk gebruinde huid, zonder vlekken of strepen. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over een bleek gezicht in de winter of die witte benen onder een rokje. De spray is speciaal ontwikkeld om de huid op een gezonde en verantwoorde manier te voorzien van een kleurtje. Hierdoor hoef je jouw huid ook niet onnodig bloot te stellen aan schadelijke UV-stralen.

Na het aanbrengen van de zelfbruiner is jouw huid direct voorzien van een mooie goudbruine gloed. De opeenvolgende uren zal deze teint zich nog verder ontwikkelen en inwerken door het activeren van jouw natuurlijke melanine. Het effect blijft nog verschillende dagen zichtbaar, net als wanneer je bruin bent geworden door de zon. De Curasano Spraytan Express bevat voedende en verzorgende eigenschappen, is veilig in gebruik en bevat geen parabenen. Wanneer je de spray alleen gebruikt voor je gezicht, hals en decolleté, kun je tot wel 60 behandelingen uit één fles 

 

 

 

Wat doet Curasano Spraytan Express met jouw huid?

Zodra je de zelfbruinende spray hebt aangebracht, ben je direct voorzien van een subtiele goudbruine gloed op je huid. De uren na het aanbrengen werkt de spraytan nog verder in voor een langdurig resultaat. Je kunt tot wel 5 dagen genieten van de teint! Curasano Spraytan is geurloos, droogt snel en streept of vlekt niet. De spray bevat bovendien voedende eigenschappen voor je huid. Vraag jij je af of de zelfbruinende spray geschikt is voor jouw huid? Deze spraytan is geschikt voor elk huidtype, dus ook voor jou!

 

 

 

 

 

 

 

 

Eenvoudig in gebruik

Door de speciale Curasano Spraytan Sentz Handschoen is de spraytan gemakkelijk aan te brengen op plekken waar het sprayen wat minder makkelijk gaat (rug, benen, armen). Deze handschoen is heel zacht en zorgt ervoor dat de bruiningsspray egaal en eenvoudig aan te brengen is op jouw lichaam. De handschoen uitwassen is ook geen enkel probleem. Bruin je alleen jouw gezicht, hals en décollleté? Dan kun je de fles tot wel 60 keer gebruiken! Inhoud van de fles: 200 ml. Na het aanbrengen van de zelfbruiner is jouw huid direct voorzien van een mooie goudbruine gloed. De opeenvolgende uren zal deze teint zich nog verder ontwikkelen en inwerken door het activeren van jouw natuurlijke melanine. Het effect blijft nog verschillende dagen zichtbaar, net als wanneer je bruin bent geworden door de zon. De Curasano Spraytan Express bevat voedende en verzorgende eigenschappen, is veilig in gebruik en bevat geen parabenen

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *