Snelle kapsels voor de maandag óf een festival

Deel dit bericht!

Snelle kapsels voor als je net wat langer wilt blijven liggen of er gewoon écht niet uit kunt komen. Of als je geen zin hebt om uitvoerig je haar te stylen. Dan zijn dit 6 super snelle kapsels!

snelle-kapsels

Staart met je eigen haar als elastiekje

Stylisch verantwoord: een lage paardenstaart met je eigen haar als elastiekje. Zeker dit najaar is laag he-le-mal hot. Maareh, hoe gaan we het maken?

Heel simpel eigenlijk! Je maakt een lage paardenstaart, maar je laat aan beide zijkanten een plukje haar los. Nu pak je deze plukjes en die draai je vervolgens om je elastiekje heen. De uiteinden steek je gemakkelijk vast met twee haarschuifjes. Klaar!

snelle kapsels sjaaltje

Snelle kapsels met een sjaaltje

Heb je een verschrikkelijke bad hair day en weet je écht niet meer wat je moet doen? Iedere vrouw heeft sjaaltjes in huis. En vandaag doen we hem niet om tegen de kou, maar hij gaat je kapsel maken!

Rol of vouw het sjaaltje netjes opdat totdat je een band hebt van 3-5 cm. Trek het sjaaltje rond de onderkant van je hoofd en zorg ervoor dat je de twee einden aan de zij/voorkant van je hoofd hebt.

Maak een knoop in het sjaaltje bovenop je hoofd en speel met de plaats van de knoop door hem iets naar links of rechts te schuiven. De uiteinden van de knoop wikkel je in de knoop of onder de band, et voila!

Gedraaide staart

Dames, dit is echt zó makkelijk! Maak een strakke staart op het midden van je hoofd en verdeel je haar in twee strengen. Je draait de strengen strak om elkaar heen en je doet onderin je gedraaide staart een elastiekje. Shinen maar!

snelle kapsels gedraaide staart

Half knotje

Afgelopen zomer was het halve knotje echt niet te missen. En het leuke is, je hoeft alleen maar de bovenste helft van je haar in een knotje te draaien. Makkelijk, leuk, stylisch.

snelle-kapsels-half-knotje
snelle kapsels haarschuifjes

Schuifjes

Ben je gek op haarschuifjes? Wat dacht je van twee plukjes haar vastzetten met schuifjes in de vorm van een driehoekje? Of speel met kleur en ga voor een pijlpatroon! Je kunt met haarschuifjes alle kanten op! Makkelijk, maar een echte eyecatcher.

snelle kapsels staart

Inverted staart

Hij lijkt op de afbeelding heel ingewikkeld, maar dit is misschien wel de makkelijkste van de snelle kapsels die ertussen zit. Wat jij moet doen is te beginnen met een losse staart. Vervolgens maak je boven (!) je elastiekje twee plukken, zodat er als het ware een gat ontstaat boven je elastiek.

Pak je staart en haal deze dan bovenlangs door het gat heen en trek hem er onderlangs doorheen. Je trekt je staart nog wat strakker en klaar ben je! Snel, chic en easy as that.

Nou dames, op maandag lekker even blijven liggen dus met deze snelle kapsels!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *