Speeddaten met onze popie jopie’s, ken jij ze al?

Deel dit bericht!

Ze heten niet voor niets popie jopie’s, want dit zijn populaire jongens! Ze worden door iedereen leuk gevonden en in grote getalen op date gevraagd. Ze houden ervan om in het middelpunt te staan en daarom brengen we ze graag nog een keertje onder de aandacht. Maak kennis met onze paradepaardjes, maak kennis met onze popie jopie’s:

 

1. Goldwell Topchic Hair Color Tube 60 ml.

 

Zelf je haar verven is niet altijd eenvoudig. Maar deze popie jopie zorgt ervoor dat jij altijd enthousiast bent over het eindresultaat! Deze allemansvriend geeft uitzonderlijke briljantie en maakt jouw haarkleur enkele malen intenser. Zo kom jij altijd goed voor de dag. Wij snappen wel dat dit de nummer 1 is; dit kan toch niemand weerstaan? 

 

2. Keune Silver Reflex Conditioner 200 ml.

 

Keune Silver Reflex Conditioner is een echt modepoppetje. Verzorgt en verfrist jouw lokken. En dat niet alleen; deze rijke conditioner zorgt dat jij er altijd fashionable bij loopt met je grijze manen. De perfecte date met deze popie jopie is in een hip tentje. Gezelligheid en perfectie; waar wacht je nog op!

 

3. RefectoCil Wenkbrauw en Wimperverf 15 ml.

 

Van diepzwart tot rood; ook deze popie jopie heeft veel verschillende kanten. En dat is maar goed ook want dan is er altijd een perfect match! Het origineel is het best, dus meng de eigenschappen niet door elkaar. Altijd een kleur die bij jou past; een popie jopie naar je hart!

 

4. Biosilk Silk Therapy 15 ml.

 

Net iets te enthousiast geweest met het behandelen van jouw haar? Geen probleem, deze popie jopie komt jou redden! Dit Leave-in haarproduct herstelt het haar en brengt het terug in oorspronkelijke conditie. Een popie jopie waar je in eerste instantie niet altijd aan denkt maar waar je altijd op kunt rekenen!

 

kis-keramen-hardhold-power-gel

 

5. KIS Keramen Hardhold Power Gel 250 ml.  

 

Dit is een echte verleider. Geeft jouw lokken meer volume en versteviging. En niet getreurd; deze Hardhold PowerGel is geschikt voor alle haartypen. Dus garantie op een geslaagde date. Ideaal toch?

 

calmare-styling-boost-volume-poeder-10-gr

6. Calmare Styling Boost Extreme Volume Powder 10 g.

 

Op nummer 6 staat een oude bekende; onze meest extreme popie jopie! Van deze date krijg je gegarandeerd een boost. En wie wil dat nou niet? Je hoeft niet persé naar het strand voor een beach look, daar zorgt deze popie jopie wel voor!

 

 

lanza-healing-style-foundation-mousse-150-ml

7. Lanza Healing Style Foundation Mousse 150 ml.

 

Hoe gekker hoe beter; deze popie jopie staat overal voor open! Verzorgende mousse die voldoende stevigheid biedt voor de meest gedurfde creaties. Dus waar wacht je nog op? Trek je stoute schoenen aan en maak samen die overweldigende coupe!

 

8. L’oreal Mythic Oil 100 ml.

 

Dit pareltje zorgt voor glanzende en levendige lokken. Met maar enkele druppels zorgt deze popie jopie voor een adembenemend eindresultaat. En dat elke dag! Wij noemen deze liever Magic in plaats van Mythic!

 

 

kera-cream-tube-100ml-kis-color_1

9. Kis Kera Cream Color

 

De haarkwaliteit van een spoeling en de houdbaarheid van een verf; daar kan toch niks tegenop? Dat is ook wel duidelijk want dit kleurrijke product matcht met iedereen. Dit veelzijdige product geeft je intensieve kleur die langer mooi blijft en het haar ook versterkt en beschermt. Wat wil je nog meer? Perfect match!

 

keune-blend-shape-75-ml

10. Kuene Blend shape

 

Ozokertie, een harde minerale was, geeft deze kleine krachtpatser body en structuur aan jouw haar. Daarnaast bevat het krachtige polymeren voor textuur en fixatie en heeft het Hold factor: 10, Shine factor: 10 en Restybility factor: 20. Waarom dit product op nummer 10 staat? Wij hadden hem ook hoger ingeschat!

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *