Uit het assortiment? Waarom!?

Deel dit bericht!

Uit het assortiment? Waarom? Vaak volgt deze verbaasde reactie als blijkt dat een favoriet haarproduct uit ons assortiment is verdwenen. Een begrijpelijke reactie, vinden wij. uit het assortiment

Neem nou jouw favoriete product in gedachten. Check? Een prima product, goed verkocht en OPEENS: niet meer verkrijgbaar. Uit het assortiment. Van onze vaste bestellers krijgen we dan al snel berichtjes: ‘Komt ‘ie wel weer terug?’ ‘Welk haarproduct komt het meest in de buurt?’

Waar Haarwereld met alle liefde had willen zeggen dat de klant zich niet druk hoeft te maken, omdat het gewilde haarproduct wel weer terugkomt, is dat helaas niet altijd zo.

En dat vraagt om een toelichting: waarom verdwijnen sommige haarproducten zomaar uit het assortiment van Haarwereld.nl? Lees en leer!

(Nationale) verkoop is niet hoog genoeg

Wij hebben geen eigen Haarwereld merk, maar wel tal van andere topmerken in ons assortiment. Nu kan het zomaar zijn dat merk X merkt dat de verkoop van product A in Nederland totaal niet loopt.

En als een product nauwelijks verkocht wordt, tja.. Dan moet helaas worden besloten om een product uit het assortiment te halen. En misschien is dat nou wel net jouuit het assortiment_landenw toppertje!

Verkoop alleen in Nederland goed

Maar, het kan ook andersom.. Wereldwijd bekende merken zoals Keune of L’anza hebben nou eenmaal een enorme markt te bedienen en dat is nog best zoeken! Want, welke producten zijn nou gewenst in heel veel landen?

Het kan natuurlijk zo zijn dat in Nederland de verkoop van een product voor mensen met stijl haar die meer structuur willen waanzinnig goed verkoopt, maar dat datzelfde product in Mexico voor geen meter loopt. Misschien hebben wij Dutchies een andere structuur, andere gewenste manier van stylen of beïnvloedt het weer ons haar heel erg!

Uit het assortiment, omdat het product wordt vernieuwd

Haarmerken zijn al-tijd, 24/7, dag in dag uit en ga zo maar door bezig met het innoveren van producten. Want goed kan altijd beter. Heeft een merk voor een bepaald product een betere samenstelling gevonden?

Misschien nét dat beetje meer hydratatie voor een betere verzorging of een minimaal verschil in substantie voor een hogere hold.. En ja, daar krijgt het beestje een andere naam van. Jouw bekende product verdwijnt en binnen no-time staat de vervanger in onze webshop.Keune Blend 2016

Hoewel het soms lijkt dat producten compleet anders zijn, kan het zomaar zijn dat er minimale veranderingen zijn doorgevoerd. Laat je daarom goed adviseren over welk product de vervanger is van jouw favorietje die uit het assortiment is verdwenen. Ask us!

Haarwereld stopt zelf met bepaalde merken

Eerlijk is eerlijk, dat een product uit het assortiment verdwijnt, kan ook de keuze van Haarwereld zijn geweest! Ook ónze inkopers zijn continue aan het monitoren welke producten en merken goed lopen en welke wat minder.

Wij staan erom bekend om alleen het beste aan te bieden. En dan komt het weleens voor dat we complete merken uit het assortiment halen, omdat we een beter alternatief hebben gevonden!

Allemaal met de bedoeling het voor jou zo leuk mogelijk te maken. Vergeet trouwens niet dat we veel vaker producten en merken toevoegen, dan dat we ze eruit halen!

Uit het assortiment, maar niet uit het hart

Heb jij nou ook zo’n favoriet haarproduct die uit het assortiment is gehaald? Stuur ons een chatberichtje via Facebook, bel ons op of mail naar klantenservice@haarwereld.nl en dan geven wij je graag vrijblijvend advies over de beste vervanger. Want we roepen altijd: ‘Als je haar maar goed zit!’

uit het assortiment

Natuurlijk hebben we dolgraag zelf in de hand dat jouw favoriete haarproducten voor eeuwig bij ons te koop zijn. Maar zoals gezegd: we zitten soms gewoonweg vast aan wat onze leveranciers bepalen. En dan kunnen wij maar één ding voor jou doen..

.. topvervangers aanbieden van hetzelfde (of een ander) merk voor een knalprijs mét gratis verzending. Zo erg is het gelukkig ook weer niet 😉

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *