Haar verven ? Dit moet je weten!

Deel dit bericht!

Is het wel goed voor je haar om het te kleuren?

Het kleuren van je haar hoeft niet slecht te zijn, maar is wel afhankelijk van het soort kleuring. Hoe lichter je het haar kleurt, hoe minder goed het voor je haar is. Donkere kleuren geven vaak meer glans. Vergeet natuurlijk niet om een goede verzorging, shampoo en conditioner te gebruiken. Haarwereld biedt een uitgebreidassortiment aan verzorgingsproducten speciaal voor gekleurd haar.

 

 

Hoe weet ik welke kleur bij me past?

Blijf zo dicht mogelijk bij je natuurlijke haarkleur. Het advies is om maximaal 2 tinten lichter of donkerder te kleuren. Je natuurlijke haarkleur is uiteindelijk de kleur die je mee gegeven is en bij je hoort. Je kunt je kapper natuurlijk ook om advies vragen! Toch nog vragen of advies nodig? Mail dan naar klantenservice@haarwereld.nl , wij helpen je graag vrijblijvend verder!

 

 

 

 

 

 

 

Is het moeilijk om je haar zelf te kleuren of kun je beter naar de kapper gaan?

Het kleuren van haar is echt een vak. Bij de kapper  wordt er gekeken naar de conditie van je haar om het natuurlijk zo min mogelijk te belasten. Er wordt een kleur uitgezocht die bij je past en vaak worden er meerdere kleuren gemengd voor de juiste kleur. Ga je zelf aan de slag is het vaak moeilijk om het juiste product, merk en kleur te vinden. En als er iets mis gaat heb je geen garantie. Tip: wil je zelf je haar kleuren, vraag aan je kapper om het merk en het kleurnummer en bestel deze professionele haarkleuring op haarwereld.nl Lees hiervoor ook onze blog : https://www.haarwereld.nl/blog/zelf-je-haren-verven 

 

 

 

Hoe verzorg ik mijn gekleurde haar?

Het verzorgen van gekleurd haar is heel belangrijk. Indien je geen goede verzorging gebruikt voor gekleurd haar, loopt de kleur vaak snel terug. Professionele shampoo voor gekleurd haar, conditioner voor gekleurd haar en 1x per week een haarmasker garanderen een langer kleurbehoud. Besteed dus niet alleen geld aan het kleuren van je haar, maar ook aan het onderhoud ervan. Zo heb je zeker langer plezier van je kleuring. 

 

 

 

Wat zijn de trends op het gebied van haarkleuring?

 

1. SHADES OF GOLD

Vorig seizoen zagen we al dat blonde haarkleuren warmer werden en in 2018 zet deze trend lekker door. Stond vorig jaar geheel in het teken van witblond en zelfs zilver-grijze haarkleuren, zommer anno 2018 is het seizoen van goud- en honingblond met een warme gloed. We love this color!!

 

  1. CARAMEL ROSÉ

Heb je donkerbruin haar of zwart haar? Dan is deze haarkleur geschikt voor jou! Vraag bij de stylist naar warme carameltinten gecombineerd met een vleugje pink. Een super combo, dark browm with a touch of caramel rosè!

 

  1. STRAWBERRY ROSÉ

Wil je experimenteren met roodtinten, maar geen extreme haarkleur? Strawberry Rosé got you covered! Deze roze-meets-blond haarkleur zorgt ervoor dat we ook dit jaar in de ban van roze blijven. Eén van de meest creatieve haarkleuren deze zomer!

 

  1. NUDE

Op zoek naar een subtiele kleur haar? Dan is nude de haarkleur voor jou! Deze natuurlijke haarkleur matcht perfect met je huidskleur. Nude haar lijkt veel op natuurlijke blond haar, maar het is een neutrale (niet warm en niet koel) haarkleur en dit is heel uniek voor blond.

 

 

  1. DUSTY MAUVE

De meest originele haarkleur dit seizoen? Dat is deze. Roségoud in combinatie met paars maakt je haar ‘Dusty Mauve’. Kies voor ombré of balayage voor het mooiste effect.

 

 

Heb je nog een vraag over haarkleur, verf of product? Neem dan contact op via 0529-480503 of mail naar klantenservice@haarwereld.nl voor vrijblijvend advies.

 

Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *