Wat is het perfecte kapsel bij regenachtig weer?

Deel dit bericht!

Je kent het vast wel, het irritante, onvoorspelbare weer in Nederland. Stel je bent net druk bezig geweest met het stylen van je haar, je stapt naar buiten, maar voordat je het weet vallen er regendruppels en zakt je hele haar in. Al die moeite voor niks… Je wilt er wel een beetje toonbaar uitzien. Lees daarom verder voor de perfecte kapsels bij regenachtig weer!

Een knotje & de messy bun

Een knotje is de haarstijl die nooit uit de mode gaat! Het kost je weinig tijd. En al ben je niet helemaal van de hoofddeksels of iets dergelijks, dan is een knotje voor jou echt een goede optie. Er kan weinig misgaan met een messy bun. Het gaat juist om de nonchalante look. Hier maakt regen geen kans tegen. Wat ook heerlijk is, je kunt je knotje super makkelijk weer losgooien. Al ben je niet echt van de messy bun, zet dan de plukjes voor je gezicht vast met een klemmetje. Super makkelijk!

Hoeden

Deze optie kost je letterlijk één minuut. Klinkt vrij logisch, maar het werkt super goed. Een hoed ziet er niet alleen stijlvol uit, het is ook super praktisch! Je mooie haren blijven droog en de voorste plukken blijven bespaard. Je hoeft alleen je haren door te kammen en er eventueel nog een beachspray, zoals de Lanza Healing Style Beach Spray, in te doen voor de volume en textuur. Gooi je haren terug en zet de hoed op. Zo kom je de hele dag door!

Invlechten

Maar de allerbeste regenproof haarstijl blijft natuurlijk de invlecht. Als je je haar invlecht, verstop je eigenlijk alle losse haartjes en ziet het er nat ook nog super goed uit. Deze stijl kost helaas wel wat meer tijd, maar dan heb je wel wat! Wat wel verstandig is, is je vlechten er ‘s avonds er wel uit te halen. Je haar zit de dag erna ook nog mooi met een slag erin. 

Paardenstaart (met haarlak)

Om je lokken bijeen te houden is haarlak je beste vriend. Door jezelf een strakke paardenstaart in te doen met wat extra haarlak, heeft regenachtig weer echt geen schijn van kans. Neem de Goldwell Big Finish en lak je gemaakte staart helemaal af met wat versteviging en volume. Je kunt je paardenstaart nog wat leuk opfleuren met een scrunchie. Of je maakt een combinatie van een staart en een vlecht.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? 

Onze professionele klantenservice van Haarwereld staat voor je klaar. Je kunt ze vrijblijvend bereiken via klantenservice@haarwereld.nl of via 0529-480503. Ook als je vragen hebt over een ander product of merk, kun je natuurlijk bij onze klantenservice terecht. 

Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *