Wat moet ik doen om mooie krullen te krijgen?

Deel dit bericht!

Je hebt krullen van jezelf, maar je bent eigenlijk altijd super lang bezig om je krullen er een beetje fatsoenlijk uit te laten zien. Bij Haarwereld bieden wij nu de nieuwe Curl lijn van Lanza aan. Door het gebruiken van de Curl lijn krijg je weer prachtige, veerkrachtige krullen met een bounce die blijft.

Wat moet ik doen om mooie krullen te krijgen?

Veel mensen hebben er last van. Je hebt krul, maar het zit altijd door de war of het gaat extreem pluizen. Krullend haar heeft gewoon extra verzorging nodig. Hieronder vind je een paar tips hoe jij het best je krullen kan verzorgen.

Hoe kan je het best je haar wassen?

Kies het liefst voor een milde shampoo die wel goed genoeg reinigt, maar je haar niet uitdroogt. De Lanza Healing Curls Butter Shampoo is een diep hydraterende krulreiniger. De shampoo verwijdert onzuiverheden zonder vocht weg te halen. De Curl shampoo bevat micro-lather, dat is een soort micro-schuim dat je niet ziet maar wel grondig zijn werk doet. Het geeft een romige, sulfaat vrije reiniging om onzuiverheden te verwijderen. Tip van Haarwereld: spoel je haar met koud water af voor meer glans. Ook zorgt het het ervoor dat je haar meer vocht vasthoudt.

Hoe verzorg je je krullen?

Natuurlijk wist je dit al, maar we gebruiken een conditioner. Voor mensen met krullen is conditioner echt noodzakelijk. Wij bieden de Conditioner van Lanza Healing Curls aan. Krullend haar is vaak wat droger en dus kan het haar wel wat extra vocht gebruiken. Conditioner zorgt voor een soort extra laagje om het haar waardoor je haar extra gehydrateerd blijft. Voordat je je haar gaat föhnen kan je ook nog een extra verzorging gebruiken. We hebben ook een leave-in behandeling van Lanza deze zorgt ervoor dat je geen pluizige bos krullen krijgt.

Het drogen van je bos krullen.

Ik hoor je denken. Moet ik nou mijn krullen aan de lucht laten drogen of is er een andere manier. Veel mensen met krul durven geen föhn aan te raken, omdat ze dan bang zijn dat het te pluizig wordt. Het beste is om er een goeie versteviging of verzorging in te doen. Wij raden de Lanza Healing Curls Flex Gel aan. Die geeft een mooie versteviging zonder hard of plakkerig aan te voelen.

Het beste voor je haar is om het aan de lucht te laten drogen. Wil je het toch föhnen doe het dan niet te lang en zet de föhn op koud, want van föhnen word je haar droog en beschadigd het. Zet een goede diffuser kop op je föhn en droog het totdat het nog een beetje vochtig is en niet kurkdroog, want dan wordt het pluizig.

Het kammen of borstelen van je krullen.

Met krullen moet je absoluut niet op droog haar de kam of borstel erdoor halen. Dan wordt het een en al pluis. Doe het lekker als je haar nat of vochtig is dat werkt het best.

Het gevoel dat je haar niet goed verzorgd is?

Heb je het gevoel dat je haar een beetje droog is en het niet goed verzorgd is? Je kan altijd nog een extra verzorging voor je krullen gebruiken. Neem een kijkje op onze site, daar vind je onze hele krullenlijn van Lanza.

Lanza Curl lijn
Lanza Curl lijn
Lanza Curl lijn

Verder nog vragen?

Laat het ons weten en we staan klaar om u zo goed mogelijk verder te helpen. Ook voor andere vragen kunt u ons altijd om hulp vragen.

Merken: Lanza, NL

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *