Wat zijn de alternatieven voor de Keune Blend Lijn?

Deel dit bericht!

Vele hebben het al opgemerkt; de Keune Blend lijn is uit het assortiment gehaald door Keune. Dat is balen! Gelukkig heeft Keune voor bijna alle producten een goed alternatief opgenomen in het assortiment. In deze blog ga ik bij de meest favoriete Blend producten na wat de alternatieven zijn en welke verschillen er eventueel zijn.

Blend Shape

Misschien wel het meest gemiste product uit de Blend lijn is de Blend Shape! Keune biedt vrijwel een identiek product aan in de nieuwe Style lijn, namelijk de Keune Style Restyle Cream 125 ml. Verdubbeld qua inhoud en vrijwel identiek aan zijn voorganger, ideaal!

Blend Fiber Wax

Ook voor de Fiber Wax geldt dat er een vernieuwd product is opgenomen in de Style lijn, namelijk de Keune Style Fiber Wax 125 ml. Met een hold van 4 en shinefactor van 6 komt ook dit product zeer dicht in buurt van zijn voorganger. Breng eenvoudig structuur en volume aan je haar zonder het te verzwaren.

Blend Paste

Voor de Blend Paste heeft Keune de Style Matte Cream 125 ml als alternatief opgenomen in het assortiment. Een paste met een hold van 6 en shinefactor van 2. Het product heeft een iets andere structuur dan de Blend Paste, maar is zeker in staat om hetzelfde resultaat te creëren.

Blend Sea Salt Spray

De Sea Salt Spray is ook bijna één op één overgenomen in de Style lijn; de Keune Style Sea Salt Mist 200 ml. Een stevige spray met holdfactor 6 en shinefactor 2. In enkele minuten creëer jij een perfecte beachlook en breng je stevigheid toe waar jij wilt.  

Blend Sea Salt Mousse

De Sea Salt Mousse was al een poosje eerder weg en is voor vele nog onbekend. Onze kapsters zijn in ieder geval enorm fan van deze mousse. Met de vernieuwde Keune Style Sea Salt Mousse 200 ml creëer je een nonchalante beachlook met natuurlijke slag en krul.

Blend Clay

Voor de Blend Clay is er iets meer verandert. Het alternatief is opgenomen in de 1922 By J.M. Keune, namelijk de Moldabe Clay 75 ml. De structuur van het product is hetzelfde en heeft een holdfactor van 7en shinefactor van 2. De gehele 1922 heeft een heerlijk geur en bevat creatine en hennep voor het versterken van de haarstructuur.

Blend Glue

De Blend Glue is vervangen door een oude bekende uit de Design Line, namelijk de Keune Style Power Paste 150 ml. Een super matte textuur met een extra stevige fixatie.

Blend De-Frizz

Het alternatief van de Blend De-Frizz valt bij ons in de smaak. Met Style Curl Cream tem jij eenvoudig je krullen wat resulteert in bouncy, pluisvrije krullen. Een holdfactor van 2 en shinefactor van 5.

De overige Blend producten en haar alternatieven hieronder op een rijtje:

Blend Prep Spray: Style Instant Blowout

Blend Wax: Style Forming Wax

Blend Gel: Style Triple X gel

Blend Refreshing Spray: Style Dry Shampoo

Blend Powder: Style Volume Powder

Blend Gloss Spray: Style Briljant Gloss Spray

Blend Refreshing Balm: Style Dry Paste

Twijfel je over welk product het best is voor jouw haar of heb je andere vragen? Neem gerust contact op met de professionele klantenservice van Haarwereld.nl! Dit kan via klantenservice@haarwereld.nl of via 0592-480503.

5 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *