Welke stijltang kies jij?

Deel dit bericht!

Heb jij nog steeds niet de juiste stijltang gevonden? Gebruik je de stijltang veel? Misschien hebben wij dan wel voor jou dé stijltangen die perfect voor jou werken. Kom erachter en lees verder in deze nieuwe blog!

Een stijltang is een elektronisch apparaat dat warmte gebruikt om het haar tijdelijk stijl te maken. Mensen gebruiken een stijltang om van krullend of golvend haar naar een glad en steil kapsel. Dit kan gedaan worden voor verschillende gelegenheden, zoals voor werk of een avondje uit. Niet alleen voor golvend haar, ook wanneer je steil haar hebt, kan jij de mooiste krullen creëren met een stijltang!

Waar moet je op letten tijdens het kopen van een stijltang?

Wanneer je een stijltang koopt, zijn er verschillende dingen waar je rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat je een apparaat koopt dat aan jouw behoeften voldoet. Het is belangrijk om te bepalen wat voor soort haar je hebt en welke temperatuur instellingen nodig zijn om jouw haar effectief te stijlen zonder het te beschadigen. Als je bijvoorbeeld fijn haar hebt, wil je misschien een stijltang met een lagere temperatuurinstelling om schade te voorkomen.

Daarnaast is het belangrijk om te letten op de grootte van de platen. Als je lang haar hebt, wil je misschien een stijltang met bredere platen, terwijl mensen met korter haar misschien beter af zijn met een stijltang met smallere platen.

Ook moet je letten op de kwaliteit van de stijltang. Goedkopere stijltangen hebben mogelijk niet de duurzaamheid of warmte-instellingen die je nodig hebt om jouw haar effectief te stijlen, terwijl duurdere stijltangen vaak van hogere kwaliteit zijn en betere resultaten leveren.

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar extra functies zoals ionische technologie, keramische platen en instelbare warmte-instellingen. Ionische technologie zorgt ervoor dat het haar minder statisch wordt en gladder aanvoelt, terwijl keramische platen gelijkmatig de warmte verdelen om het haar minder te beschadigen. Instelbare warmte-instellingen geven je meer controle over de temperatuur en voorkomen dat het haar oververhit raakt.

Maak kennis met onze professionele stijltangen!

Ultron Airflux 360 Airflow Styler

Op zoek naar een professionele haardroger en stijltang in één? Deze ‘haardroger’ van Ultron heeft een unieke 360 Airflow technologie, waardoor de luchtstroom gelijkmatig wordt verdeeld over de gehele haardroger. Hierdoor wordt de warmte efficiënter geleverd en wordt de droogtijd verkort. Een haardroger en stijltang in één, super handig! Naast de efficiëntie van het apparaat kan je de temperatuur zelf instellen van 140 graden tot 220 graden. Dit kan jij dus zelf naar wens instellen. 

Ultron stijltang Mach 2 Glam Edition

Deze stijltang bestaat uit twee lange zwevende titaniumplaatjes met een spiegelafwerking. Daarnaast heeft deze editie een 360 graden meedraaiende roto-contactaansluiting. De Ultron Mach 2 Glam Edition heeft temperatuur regelbaarheid van 80 graden tot zo’n 230 graden! Ideaal voor wanneer je dunner haar hebt en het niet wilt beschadigen, maar ook voor wat dikker, steviger haar! Ook warmt deze stijltang snel op in vergelijking met andere tangen.

BaByliss PRO stijltang Ultra Curl

Naast de Ultron Mach 2 Glam Edition, hebben wij ook de BaByliss PRO Ultra Curl in ons assortiment. Deze twee tangen zijn goed vergelijkbaar met elkaar. In tegenstelling tot de temperatuur van de Ultron Mach 2 Glam, heeft de BaByliss PRO Ultra Curl een temperatuur regelbaarheid van 170 graden tot 230 graden. En… met deze stijltang maak je de perfecte krullen! 

BaByliss PRO stijltang ‘The Straightener’

Zoek jij een stijltang met extra lange platen? Ideaal voor lang haar! De BaByliss PRO The Straightener heeft speciaal daarvoor langere platen dan de andere tangen. Zo kan de stijltang meer haar oppervlakte vastpakken in één keer. Net zoals de BaByliss PRO Ultra Curl heeft deze tang dezelfde temperatuurinstellingen.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? 
Onze professionele klantenservice van Haarwereld staat voor je klaar. Je kunt ze vrijblijvend bereiken via klantenservice@haarwereld.nl of via 0529-480503. Bekijk onze andere haartips, te lezen in onze blogs, en check de laatste trends!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *