Wenkbrauwen verven? Zo doe je dat!

Deel dit bericht!

Een van de meest bekende merken om je wenkbrauwen te verven is RefectoCil.

Wil jij zelf je  wenkbrauwen kleuren of ze laten verven? Dan weet je zeker dat RefectoCil een juiste keuze is! In dit blog vind je een overzicht van de RefectoCil producten die je kunt gebruiken bij het verven van wenkbrauwen.

Hieronder vind je de stappen die je moet volgen om het op de juiste manier te doen!

 

Stap 1 – Huid en wenkbrauwen reinigen

Als eerst is het belangrijk om de huid schoon te maken en te reinigen!  Onderstaande RefectoCil producten helpen bij het reinigen van je huid, wimpers en wenkbrauwen. Dit kun je doen met de Refectocil oog make-up remover 100ml. :

 

 

Stap 2 – Huid beschermen


Verf en oxidant zijn niet bepaald goed voor de huid. De stoffen, met name oxidant, zijn tamelijk agressief en alle bescherming die je je huid kunt bieden, zijn aan te raden. Met onderstaande producten zorg je dat de verf vrijwel geen contact kan maken met je huid. Dit houdt de huid rondom je wimpers en wenkbrauwen niet alleen gezond, maar ook mooi!  

 

 

 

 

 

 

 

 

stap 3 – wenkbrauw verf kiezen

Als je je huid en wenkbrauwen gereinigd hebt en de nodige bescherming hebt verzorgd, is het tijd om de verf uit te kiezen. Wij hebben verschillende kleuren is ons assortiment. De kleur is natuurlijk voor iedereen anders, mocht je hier graag advies over willen,  kun je altijd bellen of mailen met onze klantenservice via 0529-480503 of mailen naar klantenservice@haarwereld.nl

 

 

Stap 4 – Bijbehorende Oxidant Kiezen

De verf bevat alleen kleurpigmenten om je  wenkbrauwen te kleuren. Daarnaast heb je ook een oxidant (ook wel bekend als waterstofperoxide, developer, enzovoorts) nodig. De oxidant opent de haarschubben, zodat de kleurpigmenten uit de verf in de haarschacht van je wimpers en wenkbrauwen kunnen trekken. RefectoCil heeft 2 soorten oxidanten, die vind je hieronder:

 

 

 

 

Stap 5 – Verf & Oxidant Mengen


Onderstaande staafjes zijn ideaal om de gekozen wimper en wenkbrauwverf met elkaar te mengen. Als bakje om in te mengen kun je elk kunststof bakje gebruiken, waarbij we wel aanraden dat deze een gladde binnenkant heeft en schoon is.

 

Stap 6 – Verf aanbrengen

Voor het verven van de wenkbrauwen ben je een penseel nodig. Binnen het assortiment van RefectoCil vind je 2 soorten penselen. De ene heeft een harde, schuin afgebogen kwast. De ander is zacht en recht.  Hoewel het grotendeels een voorkeur kwestie is, adviseert RefectoCil in ieder geval om de harde kwast te gebruiken bij blonderen met de #0 van de RefectoCil Wimper & Wenkbrauw Verf.

Stap 7 – Afwerken

Na het inkleuren blijven er nog wel eens verfrestenop de huid zitten. En dat draagt natuurlijk niet bij aan die mooie nieuwe look! Om verfresten te verwijderen heeft RefectoCil het volgende product:

 

 


Met bovenstaand stappenplan hopen we duidelijk te hebben gemaakt wanneer je welk RefectoCil gebruikt wanneer je je wenkbrauwen gaat verven.

 

Klantenservice

Heb je nog vragen over het verven van wenkbrauwen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 0529-480503 of via klantenservice@haarwereld.nl.

 

Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *