Morgen in huis!
Als je voor 21:30 bestelt
Ook avondbezorging
Kies je eigen bezorgmoment
30 jaar ervaring
70000+ klanten gingen je voor
Gratis verzending
Vanaf € 49,50

Keune Semi Color

Keune Semi Color 

De semi Color lijn is net zoals de Tinta color lijn super om mee te werken. Het belangrijkste bestanddeel bestaat namelijk uit kokosolie en daarnaast geeft het niet af op de hoofdhuid. Door de romige textuur is het makkelijk te mengen en tevens wordt het haar beschermd tijdens de behandeling. Doordat Keune gebruikt van de Silsoft-technologie krijgt het haar extra glans voor een verzorgd uiterlijk! Doordat de producten verrijkt zijn met LP300 hechten de pigmenten beter aan de haarstructuur voor een langdurig en prachtig resultaat. Kortom, bij gebruik van de Semi Color heb je gegarandeerd een fantastisch mooi langdurig kleurresultaat met een natuurlijke glans en verzorgd uiterlijk. 

Wil je nog extra informatie over de Semi Color producten? Neem dan contact met ons op! Wij zijn te bereiken via klantenservice@haarwereld.nl of 0529-480503

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Keune Semi Color

De Keune Semi Color  is een unieke toon-op-toon kleuring zonder ammoniak.

Semi Color van Keune is een unieke toon-op-toon kleuring zonder ammonia gebaseerd op de exclusieve Silsoft-technology, waarmee Semi Color een vooruitstrevende 3-dimensionale kwaliteit biedt op het gebied van ammonia-vrije haarkleuringen.

Helderheid en glans, vitaliteit van het haar, houdbaarheid en grijsdekking zijn daarbij kernkwaliteiten.

Semi Color is de meest ideale kleur keuze voor:

  • Eerste kleurbehandeling op natuurhaar, zonder aantasting van de haarkwaliteit.
  • Toon-op-toon kleuringen als je optimale grijsdekking eist, zonder specifieke verandering van de haarkleur.
  • Milde haarkleuring voor lengten en punten in combinatie met een uitgroei behandeling
  • Grijsdekking tot 70% bij toepassing van alle natuurtinten.
 

 Let op: Keune Semi Color dien je nog wel te mengen met een kleurontwikkelaar (Keune noemt dit activator). Voor de beste kleurresultaten gebruik je de bijbehorende activator: Keune Semi Color Activator.

Ben je er nog niet helemaal over uit welke producten geschikt zijn voor jou of heb je andere vragen? Neem gerust contact op met onze professionele klantenservice voor advies. Dit kan via klantenservice@haarwereld.nl of via 0529-480503.