Morgen in huis!
Als je voor 21:30 bestelt
Ook avondbezorging
Kies je eigen bezorgmoment
34 jaar ervaring
137000+ klanten gingen je voor
Gratis verzending
Vanaf € 49,50

Over ons

Haarmode Petra
Het begon allemaal ver voor de tijd dat webwinkels gemeengoed waren. In 1990, ruim 25 jaar geleden, richtten Arold en Petra - vanuit haar passie voor haarmode en -trends- de eerste kapsalon op in de wijde omgeving van het Overijsselse dorp Nieuwleusen; Haarmode Petra.

Al 25 jaar ervaring, kennis en trends
Petra zorgt ervoor dat de nieuwste haartrends in de kapsalon terechtkomen. Arold regelt het personeelsbeleid, de inkoop en alles wat er bij het runnen van een kapsalon komt kijken. Toen, en nu nog steeds. Zoon Lennard houdt zich voornamelijk bezig online marketing en de invulling van de webshop. Topteam!

Door de professionele producten, door het continu bijscholen van personeel en door jaar in jaar uit dé trends uit kappershoofdsteden als Londen en Milaan op te pikken, is Haarmode Petra uitgegroeid tot een begrip in Nieuwleusen en ver daarbuiten. Inmiddels telt de kapsalon maar liefst 15 professionele kapsters.

Van offline winkel…
De zaak werd uitgebreid met een winkel waar consumenten terecht konden voor shampoo, gel en andere professionele kappersbenodigdheden.
In 2009 werd de (toen nog) mini-winkel omgedoopt tot ‘Haarwereld’, dé groothandel voor consument en professional.

…naar webwinkel
Vierentwintig jaar passie en toewijding voor het kappersvak kan niet onopgemerkt voorbij gaan, dacht het stel. Vanuit deze gedachte werd de basis gelegd voor een webwinkel.
Helemaal omdat klanten de groothandel ondertussen vanuit alle uithoeken van het land bezochten kon een webwinkel niet meer uitblijven.
Haarwereld.nl voorziet nieuwe en bestaande gemakkelijk van:

> Professionele kappersproducten
> Ruim twintig jaar deskundig advies

> Aantrekkelijke producten tegen groothandelsprijzen

Op Haarwereld.nl kan je terecht voor kappersproducten van vele bekende, professionele merken, zoals KIS, L’anza, Goldwell, Calmare, KMS

We wensen je enorm veel plezier in onze webwinkel!


Arold, Petra en Lennard